Zwemmen met dolfijnen - Florida - Exit Reizen
Exit Reizen california rondreismiami reizennew york reizen
 
reis aanvragen

FLORIDA - ZWEMMEN MET DOLFIJNEN

Zwemmen met dolfijnen is voor vele mensen een droom, maar wij stellen graag een reis voor u samen waarin dit mogelijk is! Er zijn verschillende plaatsen in Florida waar u kunt zwemmen met dolfijnen.

Een hele leuke mogelijkheid is het Hawk's Cay Resort in Duck Key. Dit is het enige hotel in heel Amerika waarbij een ‘Dolphin Research Facility’ te vinden is. Hier wordt veel onderzoek gedaan, maar heeft u ook de mogelijkheid om te zwemmen met dolfijnen, deze voor één dag te trainen, te voeren en meer.

Zwemmen met dolfijnen

Een andere mogelijkheid is het Discovery Cove in Orlando. Hier kunt u het zwemmen met dolfijnen combineren met het zwemmen in The Grand Reef, Serenity Bay (zoetwaterzwembad) of het Wind-Away River.

Graag helpen wij u bij het samenstellen van uw fantastische reis. Vraag een vrijblijvende offerte aan of klik hier voor meer informatie over Florida!

     

Voor meer informatie over zwemmen met dolfijnen bel Exit Reizen tel.: 0314-375650                                                                                    Sitemap
> maatwerk          boeken

         FAQ    

uw boeking

  over ons/contact   ervaringen AV