Voordelig naar Miami

Actie van Exit Reizen

 • Even heerlijk zwemmen in het mooie zwembad.
  Zwembad
 • Heerlijk buiten zitten!
  Heerlijk buiten zitten!
 • Kamer in het Urbanica hotel Miami
  Kamer in het Urbanica hotel Miami
 • Geniet hier van uw ontbijt.
  Ontbijt

Verblijf in Urbanica The Meridian Miami Beach!

Dit moderne hotel ligt in South beach, ca. 600 meter van Ocean Drive en ca. 800 meter van het Art Deco district. Het is hip ingericht en heeft een heerlijk buitenzwembad met zonneterras.

Het hotel heeft moderne kamers zijn met natuurlijke elementen ingericht. Je kunt gebruik maken van gratis WiFi en daarnaast is er voor je comfort een minikoelkast en kluisje op de kamer.

Deze actie is te boeken t/m 13 september 2019!

Prijs op aanvraag

Omgeving

SOUTH BEACH

Miami Beach is een paradijselijke plek. Het zuidelijke deel South Beach is een schiereiland, met alle faciliteiten die je je kunt wensen. Het is een prachtige plek is met heerlijke, uitgestrekte zandstranden.

LINCOLN ROAD MALL

Het voetgangersgebied Lincoln Road Mall is een van de hotspots in Miami, mt hippe restaurantjes, boetieks en kunstgaleries.

WYNWOOD WALLS

Wynwood is een wijk met ontzettend veel kleur. Tevens is het de meest kleurrijke wijk van Miami. Er worden veel tours aangeboden waar ze veel vertellen over de geschiedenis achter de streetart en de kunstenaars. Wynwood is te vinden in het noorden van Miami. Het is pas in 2009 ontstaan. Hiervoor was het een reurige buurt. In 10 jaar tijd is er dus veel veranderd.

Wywood is gekocht door Tony Goldmand. Helaas is hij in 2012 overleden. Waarom hij dit deel van Miami kocht was voor creatieve uitdingen. Dat het zo’n success zal worden had niemand verwacht. Meer dan 90 kunstenaars uit 20 verschilende landen hebben dit waar gemaakt met hen met mooie muurschilderingen

Hotel in deze reis

(Basispakket)1e tot en met 6e overnachting


Urbanica The Meridian Hotel  - MIAMI BEACH (6 nachten)

Dit sterren verblijf wordt door 960 reviewers gewaardeerd met het cijfer 9 / 10    

Dit hotel ligt op circa 15 minuten lopen van South Beach.

Meer over Miami Beach