Sedona

circa 30 mijl van Flagstaff

​​Sedona

Veel mensen blijven 1 nacht in Sedona op hun rondreis. Jammer eigenlijk, want Sedona is meer dan de moeite waard. U kunt hier makkelijk enkele dagen tot rust komen, aan de rode bergen worden volgens overleveringen magische krachten toegeschreven. Ze brengen de bezoeker in elk geval in een andere versnelling.

In Sedona heeft u misschien zin om zo'n spannende offroad Pink Jeep Tour te maken en/of een bezoekje te brengen aan Slide Rock State Park, een door de natuur gevormde waterglijbaan! Omgeven door het fenomenale panorama zult u uw tijd echter wel doorkomen, al gaat u gewoon zitten met een boek. Kortom, als u overweegt om uw reis iets te verlengen dan is Sedona één van de plekken waar een extra nacht wat kan toevoegen.

Celebrities

Vanwege het unieke gevoel komen er naar Sedona ook regelmatig een aantal beroemdheden. In de afgelopen jaren werden regelmatig in Sedona gespot: Nicholas Cage, Johnny Depp, Bob Dylan, Mike Tyson, Oprah Winfrey, Lisa Marie Presley, Martha Stewart. Hoewel gidsen graag anders beweren zijn er geen beroemdheden die echt in Sedona een huis hebben.