Breaking Bad - Albuquerque

​Ben jij ook een groot fan van de serie Breaking Bad? Bezoek dan zeker Albuquerque waar een groot deel van de serie afspeelt. In en rond de stad kun je allemaal locaties bezoeken die bekend zijn van de serie. Hieronder een aantal locaties die je zeker bezocht moet hebben als fan. 

Walter White's huis

Wat je natuurlijk gezien moet hebben als Breaking Bad fan is het huis van Walter White. Het huis ligt gelegen op Piermont Drive in Albuquerque en als echte fan herken je het huis natuurlijk gelijk. Het enige wat nog mist is de pizza op het dak. Verbaas je niet als je niet de enige bent die hier even langsrijdt, op sommige dagen rijden er wel 200 fans per dag langs!

Los Pollos Hermanos

De fastfood keten van Gustavo Fring komt met name in seizoen 3 & 4 voor en is afgezien van een succesvolle keten voor fastfood kip gerechten ook een dekmantel voor de illegale werkzaamheden van Fring. Het restaurant is nog steeds te bezoeken en is onderdeel van de keten Twisters. 

The A1A Car Wash

Ook de A1A Car Wash is te bezoeken in Albuquerque, uiteraard wel onder een andere naam. De A1A Car Wash werd gekocht door Walter en Skyler White gekocht om het verdiende geld wit te wassen.