Bearwatching Ucluelet

met een Zodiac

​Ontmoet een van de meest angstaanjagende en fascinerende dieren aan de westkust van Vancouver Island: de zwarte beer. U gaat bij eb aan boord van een Zodiak en vaart langs de kustlijn naar de voedplaatsen van de beer. Bij vloed komen de beren vanuit het bos naar de kustlijn om op zoek te gaan naar steenkrabben. Dit is de perfecte gelegenheid om de nieuwsgierige zwarte beer in zijn natuurlijke omgeving te kunnen zien. Tijdens de tour langs de prachtige kustlijn van Barkley Sound heeft u ook de mogelijkheid om zeeleeuwen, zeehonden, reigers, arenden en vele andere diersoorten te zien in hun natuurlijke omgeving. U krijgt ook informatie en interessante weetjes over de diverse ecosystemen en unieke geschiedenis.

al vanaf € 64,–

Het daadwerkelijk zien van de beren is afhankelijk van o.a. de weersomstandigheden, Exit Reizen heeft hier geen invloed op en het kan voorkomen dat u geen beren ziet tijdens deze tocht.

Houdt u er rekening mee dat Zodiacs niet worden aanbevolen voor de meeste ouderen, zwangere vrouwen, mensen met rug of nekproblemen en iedereen die lijdt aan incontinentie of osteoporose.

- Duur van de excursie ongeveer 2 uur.
- Dagelijks vertrek mogelijk vanuit Ucluelet. 
- Let op: de minimale lengte is 1,42 cm
- Neem warme kleding, hoed, handschoenen, lange broek, zonnebrand, zonnebril, camera en evt. een verrekijker mee. 

Prijzen Bearwatching Ucluelet

Inclusief:

Inclusief:

Inclusief:

​Bearwatching Ucluelet met een Zodiac

​Bearwatching Ucluelet met een Zodiac

​Bearwatching Ucluelet met een Zodiac

van t/m Al vanaf Volwassenen kind 13 - 18 jaar Kind 6 - 12 jaar
Nu 30 sep 2020 € 64,– € 83,– € 75,– € 64,–

Prijzen:

Prijzen zijn per persoon.