Fort Myers / Fort Myers Beach

Fort Myers

Zodra u door Fort Myers rijdt zult u begrijpen waaraan deze stad "The City of Palms" genoemd wordt. Duizenden hoge palmen sieren de McGregor Boulevard, ook wel de 867. Niet ver van Fort Myers ligt Fort Myers beach. Dit is een langgerekt eiland voor de kust, te bereiken via een lange brug.

Tevens een bezoek aan het subtropische paradijsje Sanibel Island en het naburige Captiva Island zijn zeker de moeite waard. Het subtropische klimaat, het koele briesje van de Golf van Mexico en de prachtige witte stranden maken uw verblijf tot een geweldige vakantie.


Thomas Edison & Henry Ford

Bekende bezoekers van Fort Myers waren Thomas Edison en Henry Ford. In beide vakantiewoningen worden tegenwoordig rondleidingen gehouden, waarbij u bij het landgoed van Edison nog proeftuinen en laboratoria in originele staat aantreft.

Sanibel Island Light
Sanibel Island Light

Strand

De stranden van Fort Myers zijn perfect voor watersporters en zonliefhebbers. De mooiste stranden om dolfijnen in het wild te zien zijn Sanibel en Captiva, gelegen ten westen van Fort Myers Beach. Sanibel staat daarnaast ook bekend om de enorme hoeveelheden schelpen die u hier aantreft. 

Vlinders

In Gardner's Park in Downtown Fort Myers River District kunt u een bezoek brengen aan The Butterfly Estate. In deze met watervallen en planten aangelegde tuin treft u de mooiste vlinders aan. Ook erg leuk voor kinderen!


Golfen en/of tennissen

Houdt u van Golfen en/of tennissen? Dan bent u in Fort Myers op de juiste plek. Nergens in Florida vindt u zoveel banen als hier.