Florida vakantiehuis

bekijk de mogelijkheden als u een vakantiehuis wilt huren in Florida

Huur een vakantiehuis in Florida

Het kl​imaat is perfect, dus een vakantiehuis huren in Florida is een leuke manier om een vakantie te hebben. Een vakantiehuis huren is makkelijk. Er zijn talloze websites die gespecialiseerd zijn in de verhuur van vakantiewoningen, villas en vakantiehuizen. In Florida is er voldoende aanbod voor niet al te veel geld. Echter de grote kosten en de grote besparing haalt u niet uit de huur van een huis. Veel huizen huurt u namelijk al voor 1000 euro voor 2 weken. De echte besparingen kunt u behalen op het erbij boeken van een geschikte Fly & Drive. Huurauto en vluchten zijn over het algemeen bij ons voordeliger dan wanneer u ze online elders boekt. Neem de proef op de som en vraag de vluchten en de huurauto die u nodig heeft bij uw vakantiehuis hier aan.

Hieronder ziet u een selectie in Florida van huizen en appartementen die wij aanbieden. Misschien is voor u een vakantiehuis in Orlando de beste keus? Of een appartement aan de Golf van Mexico? Hieronder ziet vindt u misschien ook uw ideale vakantiehuis in Florida.

vakantiehuis in Florida: Orlando

Windsor Hills

 • vakantiehuis Florida Orlando zwembad
  vakantiehuis Florida Orlando zwembad
 • vakantiehuis Florida Orlando zwembad
  vakantiehuis Windsor Hills zwembad 's avonds
 • vakantiehuis Florida
  vakantiehuis Florida Orlando basketball
 • vakantiehuis Florida
  vakantiehuis Florida keuken
 • vakantiehuis Florida
  vakantiehuis Orlando Windsor Hills Minigolf
 • vakantiehuis Florida tennis
  vakantiehuis Florida Tennisbaan
 • vakantiehuis Florida bioscoop
  vakantiehuis Orlando Windsor Hills bioscoop
 • vakantiehuis Florida Windsor Hills speeltuin
  vakantiehuis Orlando Windsor Hills speeltuin

Vakantiehuis Florida, Orlando

Windsor Hills is een community waar u een vakantiehuis kunt bezitten of huren. Op slechts 4 kilometer afstand van het enorme Walt Disney World Resort complex biedt Windsor Hills een royale accommodatie. Wanneer u een vakantiehuis huurt krijgt u doorgaans veel waar voor uw geld. In Windsor Hills kunt u kiezen voor een luxe villa, een standaard vakantiehuis of een appartement. Veel accomodaties zijn geschikt voor 6 personen.

Naast een fitnesscentrum, een grote pool en gratis wifi is de locatie van Windsor Hills perfect voor de reizigers die graag een bezoek brengen aan de Disney parken. Deze liggen allemaal vlakbij op slechts 4 tot 7 kilometer afstand.

Windsor Hills vakantiehuis

Op slechts 4 kilometer afstand van Walt Disney World in Orlando, Florida. Ideaal gelegen dus wanneer je met de familie in Orlando wilt genieten van de pretparken, de shoppingmogelijkheden en de talloze restaurants en natuurlijk van het heerlijke klimaat.

Wat te doen in Orlando, Florida

In Orlando kun je alle kanten uit. Naast de pretparken zijn er nog talloze dingen die je bezighouden in Orlando. Een dagje waterpark, een dagje ontspannend golfen of met de kinderen heerlijk een rondje minigolfen.
Shoppen kan ook uitstekend.  In Orlando vindt je Premium Outlets op 2 locaties: Vlakbij Disney liggen de Orlando Vineland Premium Outlets. In de buurt van Universal Studios vindt je de Orlando International Premium Outlets. 

Verder kun je in Orlando op International Drive ook gewoon de toerist uithangen. Talloze bars en restaurants en andere toeristische attracties verleiden je om binnen te komen.

Maar onze tip: Ga ook eens naar het historische centrum van Orlando. Hier vindt je nauwelijks toeristen en vindt je heerlijke eettentjes rond Lake Eola. 

Orlando Lake Eola
Orlando Lake Eola

Shorewalk Vacation Villas

Vakantiehuizen Bradenton

Strategisch gelegen

Het Shorewalk Vacation Villas ligt op circa 7 mijl afstand van het strand en circa 15 minuten rijden van Sarasota/Bradenton Airport. Vlakbij het resort liggen verschillende restaurants, midgetgolf, bowlingbaan en winkels. Het resort beschikt o.a. over 2 verwarmde buitenzwembaden, 2 verlichte tennisbanen, jacuzzi en een speeltuin voor de kinderen.

Shorewalk Vacation Villas

Het Shorewalk Vacation Villas ligt op circa 7 mijl afstand van het strand en circa 15 minuten rijden van Sarasota/Bradenton Airport, aan de westkust van Florida. Vlakbij het resort liggen verschillende restaurants, midgetgolf, bowlingbaan en winkels. Het resort beschikt o.a. over 2 verwarmde buitenzwembaden, 2 verlichte tennisbanen, jacuzzi en een speeltuin voor de kinderen.

Florida's westkust is perfect om een vakantiehuis te huren. Hier zijn de stranden eindeloos en prachtig wit. De stranden rond St. Pete beach zijn al talloze malen beland in de top 10 van beste stranden van de Verenigde Staten. Gezien het heerlijke Florida strandweer is het dus een leuke plek om je vakantiehuis te huren.Shorewalk Vacation Villas
Wil je een ander vakantiehuis reserveren? Kijk dan eerst bij ons of er een goed geprijsde Fly Drive te boeken is. Voordeliger dan een vlucht en een huurauto los boeken! Kijk hier naar onze Florida Fly Drives. Aanvragen kost niets.