Hawaii
vakantie

paradijselijk mooi

Op vakantie naar
Hawaii met Exit Reizen

uw droom-
vakantie begint
al bij de boeking

Aanvraag voor een vakantie op Hawaii

U heeft uw eigen vakantiewensen en zoekt een reis uit die daarbij in de buurt komt. Maar elk mens is anders en uw voorstellingen van een vakantie naar Hawaii zijn anders dan die van iemand anders. De één wil misschien watervallen zien en wandelen tijdens zijn vakantie, terwijl een ander graag in een helikopter stapt en 's avonds uit wil gaan. Bij verschillende gebruikers passen verschillende accenten.


Met ons FLEXIT principe boekt u exact de vakantie die bij u past. U wilt wandelen, dan heeft u liever meer dagen tijdens uw vakantie op de eilanden Kauai en Maui. Bent u geïnteresserd in vulkanen, geologie en klimaatzones dan zou u graag wat langer op Big Island vakantie willen vieren. Houdt u van uitgaan, dineren, shoppen en een gezellig strandleven dan is Oahu een bestemming waar u wel wat extra dagen zou willen blijven.


Kortom: Uw Hawaii - vakantie wordt pas uw droomvakantie wanneer u uw voorkeuren aan ons doorgeeft. Het is geen probleem om een Hawaii Islandhopping vakantie te veranderen van in ons reisvoorbeeld bijvoorbeeld 7 + 6 + 6 nachten naar bijvoorbeeld 4 + 7 + 8 nachten. Wij rekenen snel voor u de meer- of minderprijs uit voor uw droomvakantie. Vul gewoon uw wensen in in het aanvraagformulier.

vakantie met FLEXIT

Een offerte bij EXIT reizen aanvragen gaat makkelijk. U zoekt een basis vakantie uit en vult het aanvraagformulier in. Hierbij legt u kort uit wat u wilt wijzigen aan de vakantie. Zo kunt u bijvoorbeeld invullen "Wij houden ervan om op vakantie te wandelen en een aantal dagen te snorkelen."  Onze reisspecialisten weten genoeg om voor u een perfecte vakantie samen te stellen.

Sneller dan anderen

Doorgaans heeft u bij ons uw offerte binnen enkele uren tot een dag in uw mailbox. 

snel een aanvraag doen >>
snel een aanvraag doen >>

vakantie op Hawaii - praktisch

Wanneer u besluit om op vakantie te gaan naar Hawaii dan ontkomt u niet aan een tussenstop. U kunt ook met 2 of zelfs 3 tussenstops naar Hawaii vliegen. Een vlucht vanaf de westkust van Amerika naar Hawaii bedraagt 6 tot 7 uur. wanneer u van Amsterdam naar Los Angeles vliegt is de vliegtijd 11 uur. Reken maar uit, met een tussenstop van enkele uren is de reis al snel 20 uur of meer.

Het kan het overwegen waard zijn om een vlucht te boeken die het toestaat om tenminste enkele dagen in Washington, Houston, Los Angeles of San Francisco te blijven en daarna door te vliegen.