Black Rock Oceanfront
Resort - UCLUELET

​Het Black Rock Oceanfront Hotel bevindt zich op de rotsige kust van West Vancouver Island, omgeven door de Wild Pacific Trail. Tevens ligt het hotel op korte afstand van de prachtige stranden, bossen, restaurants van Vancouver Island. 

Het goed gewaardeerde hotel heeft een stijlvolle inrichting en uitgebreide voorzieningen zoals een bar, restaurant en luxe spa. Een perfecte plek om te ontspannen en optimaal te genieten van de prachtige omgeving.


Studio of One/two bedroom suite

De studio of one/two bedroom suite met balkon of terras is stijlvol ingericht en beschikt over leuke extra's zoals een open haard en een badkamer met rainshower en moderne badkuip. U heeft gratis WiFi, een kluisje en badjassen tot uw beschikking.

Voorbeeldkamer is de One Bedroom Lodge Oceanview met aparte woonkamer en keuken.

Ontspanning met prachtig uitzicht

​In de uitgebreide spa van het hotel worden diverse massages en schoonheidsbehandelingen aangeboden. U geniet hier tegelijkertijd van een prachtig uitzicht over het water.

Eten en drinken

In het Fetch Restaurant wordt hoofdzakelijk met lokale en seizoensgebonden producten gewerkt. In de zomer kunt u dineren op de patio met prachtig uitzicht.


Het resort ligt op een rotskust van West Vancouver Island, direct aan de ​Wild Pacific Trail. De perfecte omgeving voor mooie wandel- en fietstochten. Op 15 minuten rijden, treft u het Pacific Rim National Park Reserve Long Beach en op 17 kilometer vindt u het meer, Kennedy Lake.


Airconditioning

Airconditioning

Een koelkast is handig wanneer u uw drankjes koud wilt houden op uw kamer.

Koelkast

Magnetron

Magnetron

Telefoon

Telefoon

Rookvrije kamers

Rookvrije kamers

Televisie

Televisie

Gratis WiFi op de kamer

Gratis WiFi

24-uurs receptie

24-uurs receptie

Lift

Lift

Wasservice

Wasservice

Massage

Massage

Dit hotel is geheel rookvrij. Dat houdt in dat er ook in de algemene ruimte geen zone is waar gerookt mag worden.

Geheel rookvrij

Roomservice

Roomservice

In de algemene ruimtes van het hotel kunt u kostenloos gebruik maken van de beschikbare wifi hotspots.

WiFi gratis in de algemene ruimte

The Wild Pacific Trail

Deze geweldige wandelroute voert u langs de westkust van Canada. Tijdens deze route, welke uit 7 fases bestaat, geniet u van adembenemende panorama uitzichten. Tijdens het walvissenseizoen voert deze route u naar uitkijkpunten waar walvissen op minder dan 5 km afstand van de kust leven.

Amphitrite Lighthouse

Het Amphitrite Point Lighthouse is een van de meest beroemde vuurtorens ter wereld. Om de vuurturen te zien volgt u de Lighthouse Loop. Tijdens deze route van 2,5 kilometer komt u langs diverse mooie uitzichtpunten en in het juiste seizoen heeft u de kans om walvissen te zien.