Grand Canyon Plaza Hotel-
TUSAYAN

Het Canyon Plaza Resort ligt op ongeveer 5 minuten rijden van de ingang van het Grand Canyon National Park en ongeveer 15 minuten van de South Rim van de Grand Canyon. De locatie is dus perfect om vroeg (bij de prachtige zonsopgang) aan de Canyonrand te staan. Het hotel biedt ook een gratis shuttleservice naar het park. 

Het Canyon Plaza Resort is een echt familiehotel met faciliteiten zoals een buitenzwembad en een buffetrestaurant.


Ruime kamer

De ruime kamers beschikken over 2 queenbedden of een kingbed. Tevens is er voor uw gemak een magnetron en koelkast aanwezig op de kamer.

Buitenzwembad

Het hotel heeft een seizoensgebonden buitenzwembad en een jacuzzi. Tijdens de koele maanden kunt u genieten van een hot tub binnen.

JJK's Restaurant

Indien u 's avonds de deur niet meer uit wilt, kunt u in het hotel dineren in het buffetrestaurant JJK's Restaurant. Voor een drankje kunt u terecht in de Wintergarten Lounge.


In de omgeving:

Het hotel ligt ca 1,5 kilometer van Grand Canyon National Park. Binnen een straal van ca. 1,5 kilometer vindt u de uitvalsbases voor jeeptours en helicoptervluchten. 


Airconditioning

Airconditioning

Een koelkast is handig wanneer u uw drankjes koud wilt houden op uw kamer.

Koelkast

Verwarming

Verwarming

Strijkijzer

Strijkijzer

Telefoon

Telefoon

Rookvrije kamers

Rookvrije kamers

Televisie

Televisie

Gratis WiFi op de kamer

Gratis WiFi

U kunt op de kamer uw eigen kop thee maken.

Waterkoker in de kamer

24-uurs receptie

24-uurs receptie

Geldautomaat

Geldautomaat

Conciërge

Conciërge

Conferentieruimte

Conferentieruimte

Kopieerapparaat

Kopieerapparaat

Lift

Lift

Fax

Fax

Wasservice

Wasservice

Kranten

Kranten

Feestruimte

Feestruimte

In de algemene ruimtes van het hotel kunt u kostenloos gebruik maken van de beschikbare wifi hotspots.

WiFi gratis in de algemene ruimte

Een hotelshuttle kan u in de omgeving afzetten. Doorgaans hebben hotels in de buurt van een luchthaven of beurs een shuttleservice. Deze shuttle is gratis, het is wel aardig om de chauffeur een fooi te geven.

Shuttle

Bij de Grand Canyon kunt u prachtige excursies maken zoals jeeptours en helikoptervluchten. Zo hebben wij ook een ruim aanbod aan excursies welke u bij de reis kunt bijboeken.

Met een hotelverblijf zo dicht bij het park mag u eigenlijk de prachtige zonsopgang in de Grand Canyon niet missen.

Tijdens bepaalde seizoenen kunt u gratis gebruik maken van een park shuttlebus.

Grand Canyon

De Grand Canyon is samen met de Colorado River één van ‘s werelds meest favoriete vakantiebestemmingen. De grootsheid van de Grand Canyon is bij de eerste aanblik altijd overweldigend, u zult begrijpen waarom dit tot wordt gezien als één van de grootste natuurlijke wereldwonderen. De diepte, uitgestrektheid en prachtige kleurrijke rotspartijen maken dit tot een uniek Park. U vindt Grand Canyon N.P. in de staat Arizona, het is opgedeeld in de North, South en Inner Rim, u kunt hier een bezoek brengen aan verschillende observatiepunten

de drukte van de Grand Canyon is voornamelijk aan de zuidzijde. Een rustigere Grand Canyon beleving vindt u aan de noordzijde. Moeilijker te bereiken, dus minder toeristisch. Aanmerkelijk koeler is het hier ook dan aan de zuidzijde. Aanrader!