Best Western Plus
Denver International Airport Inn & Suites

Dit Best Western hotel ligt circa vijf minuten rijden van het internationale vliegveld. Door de gunstige ligging ten opzichte van drie snelwegen bereikt u in korte tijd o.a. het Rocky Mountain Arsenal Wildlife Refuge, het Denver Arts Museum en de Green Valley Ranch Golf Club.

Het hotel valt onder de Plus Categorie van Best Western en beschikt over een binnenzwembad, whirlpool en een fitnessruimte. Het hotel biedt ook een shuttleservice naar het vliegveld.

Uw kamer

​De kamer is ruim van opzet en beschikt voor uw gemak over een koelkast en magnetron. Daarnaast heeft de kamer een zithoek en kunt u gebruik maken van WiFi. 

Lobby

In de lobby van het hotel vindt u een 24 uursreceptie, zithoek en een businesscentrum. Tevens is er een kleine kiosk waar u een snack voor onderweg kunt kopen. 

Faciliteiten

Voor uw ontspanning biedt het Best Western hotel een binnenzwembad en whirlpool. Uw conditie kunt u op peil houden in de fitnessruimte. 


Het hotel ligt ca. 10 kilometer van het vliegveld. Binnen een straal van 30 kilometer vindt u onder meer tal van musea, winkels en de Denver Zoo.


Airconditioning

Airconditioning

Een koelkast is handig wanneer u uw drankjes koud wilt houden op uw kamer.

Koelkast

Strijkijzer

Strijkijzer

Telefoon

Telefoon

Rookvrije kamers

Rookvrije kamers

Televisie

Televisie

Gratis WiFi op de kamer

Gratis WiFi

24-uurs receptie

24-uurs receptie

Wasservice

Wasservice

Dit hotel is geheel rookvrij. Dat houdt in dat er ook in de algemene ruimte geen zone is waar gerookt mag worden.

Geheel rookvrij

In de algemene ruimtes van het hotel kunt u kostenloos gebruik maken van de beschikbare wifi hotspots.

WiFi gratis in de algemene ruimte

Kamers en ontbijt kunnen afwijken van getoonde afbeeldingen.Getoonde afbeeldingen zijn afkomstig van Best Western en geven een algemene sfeerimpressie van het hotel.Rocky Mountains NP

De Rocky Mountains is een van de hoogste bergketens van de wereld. Het park beslaat een gebied van meer dan 4800 km , er zijn 78 bergen hoger dan 3655 meter. Met zijn 4.399 meter is Mount Elbert de hoogste berg in het park. De 'Rockies' strekken zich uit van de staat New Mexico tot aan het noordwesten van Alaska. Het dikhoornschaap is het symbool van de Rocky Mountain National Park. Er zijn ongeveer 570 km aan wandelpaden aangelegd, u kunt kiezen tussen zware of lichtere wandelingen.De Tundra Trail en Colorado River Trail beginnen vanaf de hoofdpaden van het park.

Molly Brown House Museum

Neem een kijkje in het leven van Margarat Brown, oftewel Unsinkable Molly. Deze mensenrechtenactiviste overleefde de Titanic ramp terwijl zij daarbij eerst het leven redde van nog vele andere passagiers. In de woning worden onder begeleiding van een gids verschillende rondleidingen gehouden.