Holiday Inn
Hasbrouck Heights
Meadowland

Het Holiday Inn hotel ligt circa een half uur van New York City en is prijstechnisch een ideale keuze als u niet perse in Manhattan zelf hoeft te verblijven. Het hotel is recentelijk gerenoveerd en biedt een hoge standaard qua service en kwaliteit. En wilt u 's avonds de deur niet meer uit, dan kunt u dineren in Gabriel's Grille of de dag afsluiten in de cocktailbar.

Het Holiday Inn is met een uitstekende service en goede voorzieningen een ideale keuze buiten New York City

Ruime kamer

Het Holiday Inn biedt ruime en verzorgde kamers. U slaapt in een comfortabel Holiday Inn bed.

Zwembad

In het zomerseizoen kunt u uw citytrip even afwisselen met een verfrissende duik in het zwembad of een ontspanningsmoment op het ligbed.

Gabriel's Grille

In Gabriel's Grille kunt u terecht voor het ontbijt, lunch en diner. 
's Avonds serveert men hier o.a. steaks, visgerechten en pizza's.


Hasbrouck Heights ligt circa een half uur rijden van Manhattan. Met het openbaar vervoer bereikt u Manhattan met circa een uur.

Airport JFK ligt circa 48 km van het hotel en airport Newark circa 25 km.Airconditioning

Airconditioning

Een koelkast is handig wanneer u uw drankjes koud wilt houden op uw kamer.

Koelkast

Verwarming

Verwarming

Magnetron

Magnetron

Telefoon

Telefoon

Rookvrije kamers

Rookvrije kamers

Televisie

Televisie

Gratis WiFi op de kamer

Gratis WiFi

24-uurs receptie

24-uurs receptie

Lift

Lift

Dit hotel is geheel rookvrij. Dat houdt in dat er ook in de algemene ruimte geen zone is waar gerookt mag worden.

Geheel rookvrij

In de algemene ruimtes van het hotel kunt u kostenloos gebruik maken van de beschikbare wifi hotspots.

WiFi gratis in de algemene ruimte

U kunt als gast vanuit het hotel een New York City Tour maken waarmee u langs alle highlights in de Big Apple rijdt.

Het hotel biedt een shuttledienst naar het nabijgelegen busstation. Met de bus bereikt u in ongeveer een uur Times Square.

Vrijheidsbeeld / Statue of Liberty

Op Liberty Island, een eiland bij Manhattan, is in 1886 het wereldberoemde Vrijheidsbeeld onthuld. Dit beeld heeft Amerika cadeau gekregen van Frankrijk voor de 100ste verjaardag van de Amerikaanse revolutie. Tegenwoordig staat het Vrijheidsbeeld symbool voor de stad New York, maar ook voor de vrijheid. U kunt Liberty Island bereiken per boot vanaf Manhattan. Het is ook mogelijk om de Statue of Liberty zelf te bezoeken, maar hiervoor dient u tijdig te reserveren.

Empire State Building

Het Empire State Building werd in 1931 geopend en was lange tijd de grootste wolkenkrabber van New York. Maar het Empire State Building is met zijn 381 meter nog steeds erg hoog en op ongeveer 320 meter (de 86e verdieping) is er een uitkijkplatform met een fantastisch uitzicht op New York! Bij mooi weer kunt u meer dan 85 kilometer ver kijken. Het is ook mogelijk om het Empire State Building 's avonds te bezoeken. Let u tevens ook op de verlichting, deze is elke keer anders. Met de seizoenen verandert de kleur, maar bijvoorbeeld ook met Kerstmis.

Brooklyn Bridge

De Brooklyn Bridge werd geopend in het jaar 1883. Het was de eerst brug van staal ooit. De imposante brug verbindt de wijken Manhattan en Brooklyn met elkaar en de brug wordt gebruikt door auto's en bussen en door wandelaars. Wij raden u aan om een wandeling over deze imposantie brug te maken. U heeft dan een prachtig uitzicht over Manhattan en bijvoorbeeld Manhattan Bridge en de Williamsburg Bridge.