Holiday Inn
Manhattan View
Long Island City
New York

​Het Holiday Inn Manhattan View ligt in een prettige buurt in Long Island City, ca. 100 meter van het metrostation. U bereikt per metro zeer snel Manhattan en de highlights zoals het Empire State Building, Central Park, Vrijheidsbeeld en Times Square. Het nieuwe hotel heeft ruime kamers en beschikt over een eigen restaurant. 

Het goed gewaardeerde hotel is een juiste keuze als u niet perse midden in Manhatten wilt overnachten.  

Holiday Inn Manhattan View Long Island City New York

Uw kamer

De kamers zijn ruim en netjes ingericht. Voor uw gemak beschikt de kamer over een koelkast. Een aantal kamers heeft een ​uitzicht over de Manhattan Skyline.

Holiday Inn Manhattan View New York restaurant

Rio Grande

Het Rio Grande restaurant serveert, naast Amerikaanse gerechten, een gevarieerd menu met authentieke Brazilian Rodizio barbecue.​


​Het hotel ligt in Long Island City, circa 15 minuten rijden van La Guardia Airport, op ongeveer 1 uur rijden van Newark Airport en circa 50 minuten van JFK Airport. Op ongeveer 100 meter van het  hotel vindt u de metro waarmee u in korte tijd Manhattan bereikt. Airconditioning

Airconditioning

Een koelkast is handig wanneer u uw drankjes koud wilt houden op uw kamer.

Koelkast

Telefoon

Telefoon

Rookvrije kamers

Rookvrije kamers

Televisie

Televisie

Gratis WiFi op de kamer

Gratis WiFi

24-uurs receptie

24-uurs receptie

Stomerij

Stomerij

Lift

Lift

Wasservice

Wasservice

Dit hotel is geheel rookvrij. Dat houdt in dat er ook in de algemene ruimte geen zone is waar gerookt mag worden.

Geheel rookvrij

Roomservice

Roomservice

In de algemene ruimtes van het hotel kunt u kostenloos gebruik maken van de beschikbare wifi hotspots.

WiFi gratis in de algemene ruimte

Vrijheidsbeeld / Statue of Liberty

Op Liberty Island, een eiland bij Manhattan, is in 1886 het wereldberoemde Vrijheidsbeeld onthuld. Dit beeld heeft Amerika cadeau gekregen van Frankrijk voor de 100ste verjaardag van de Amerikaanse revolutie. Tegenwoordig staat het Vrijheidsbeeld symbool voor de stad New York, maar ook voor de vrijheid. U kunt Liberty Island bereiken per boot vanaf Manhattan. Het is ook mogelijk om de Statue of Liberty zelf te bezoeken, maar hiervoor dient u tijdig te reserveren.

Empire State Building

Het Empire State Building werd in 1931 geopend en was lange tijd de grootste wolkenkrabber van New York. Maar het Empire State Building is met zijn 381 meter nog steeds erg hoog en op ongeveer 320 meter (de 86e verdieping) is er een uitkijkplatform met een fantastisch uitzicht op New York! Bij mooi weer kunt u meer dan 85 kilometer ver kijken. Het is ook mogelijk om het Empire State Building 's avonds te bezoeken. Let u tevens ook op de verlichting, deze is elke keer anders. Met de seizoenen verandert de kleur, maar bijvoorbeeld ook met Kerstmis.