Denali Grizzly Bear Resorts

​Denali Grizzly Bear Resorts ligt gelegen in Denali. 

Het resort is uitgerust met een wasserette, een mini-markt, een cadeauwinkel, tankstation en kampvuur cirkels. 

Daarnaast heeft het Denali Grizzly Bear Resorts een eigen tour desk met hulp voor excursies en tickets. Bij het boeken van een rondleiding wordt gezorgd voor gratis vervoer. 

De accommodatie

​De kamers van het Denali Grizzly Bear Resorts beschikken over alle standaard voorzieningen zoals een televisie en een privébadkamer. Handdoeken en beddengoed zijn voorzien. De badkamer is uitgerust met een ligbad en een haardroger. ​Alle kamers beschikken over een balkon of terras met prachtig uitzicht.

FACILITEITEN

Het resort is voorzien van een giftshop waar u leuke souvenirs kunt kopen als aandenken van Denali. Ook is er een gemakwinkel aanwezig. Het resort is voorzien van kranten om het laatste nieuw te lezen. Ook kunt u er ontbijten, lunchen en dineren.


​Het resort ligt aan Denali National Park. De ingang van het park ligt op 9,5 km afstand. Het resort ligt gelegen aan de Nenana River.


Cadeauwinkel

Cadeauwinkel

Wasservice

Wasservice

Kranten

Kranten

Een hotelshuttle kan u in de omgeving afzetten. Doorgaans hebben hotels in de buurt van een luchthaven of beurs een shuttleservice. Deze shuttle is gratis, het is wel aardig om de chauffeur een fooi te geven.

Shuttle

​Het resort biedt een pendeldienst tegen een toeslag.