Talkeetna Cabins

​Talkeetna Cabins is een leuke accommodatie gelegen aan de Talkeetna River. Het biedt uitzicht op de stad en de tuin. Elke accommodatie is voorzien van een terras met barbecue faciliteiten en een eethoek in de openlucht.

De volledige keuken is o.a. voorzien van een magnetron en een oven. De geluidsdichte wanden van de accommodatie bieden extra rust en de sateliet-kabel-tv biedt entertainment in uw accommodatie.

Bij Talkeetna Cabins vindt u een 24 uurs-receptie en een prachtige tuin. Andere voorzieningen zijn o.a. een wasserij en een pendeldienst. Gasten kunnen zich aanmelden voor een rivier tour met Mahay's Jet Boat Adventures op slechts 4 minuten loopafstand van de accommodatie.

Overnachting

​​Bij Talkeetna Cabins kunt u authentiek overnachten. De cabins met veranda beschikken over een woonkamer met televisie, WiFi, zithoek en keuken. Daarnaast hebben de cabins, afhankelijk van het type, één of meerdere slaapkamers en een badkamer.

Talkeetna Cabins

​Op het terrein is een 24 uurs receptie en een wasserij aanwezig. Voor het gebruik maken van de pendeldienst wordt een toeslag berekend. Het hotel biedt conciergeservice en heeft een bagage opslagruimte.


​Talkeetna Cabins ligt gelegen in een prachtige omgeving. Op slechts 4 minuten lopen komt u terecht bij Mahay's Jet Boat Adventures. Denali Zip Line Tours ligt op slechts 550 meter afstand.


Een koelkast is handig wanneer u uw drankjes koud wilt houden op uw kamer.

Koelkast

Strijkijzer

Strijkijzer

Magnetron

Magnetron

Rookvrije kamers

Rookvrije kamers

Geluiddichte kamers zijn doorgaans prettig als een hotel gelegen is aan een snelweg of een luchthaven of in de binnenstad. Ook binnen een gebouw kan geluidsoverlast nachtrust verstorend zijn.

Geluiddichte kamers

Televisie

Televisie

Gratis WiFi op de kamer

Gratis WiFi

U kunt op de kamer uw eigen kop thee maken.

Waterkoker in de kamer

24-uurs receptie

24-uurs receptie

Conciërge

Conciërge

Wasservice

Wasservice

Bagageopslag is handig in een hotel als u eerder moet uitchecken dan dat u vertrekt. u kunt dan uw koffers in het hotel achterlaten.

Bagageopslag

Dit hotel is geheel rookvrij. Dat houdt in dat er ook in de algemene ruimte geen zone is waar gerookt mag worden.

Geheel rookvrij

In de algemene ruimtes van het hotel kunt u kostenloos gebruik maken van de beschikbare wifi hotspots.

WiFi gratis in de algemene ruimte

Een hotelshuttle kan u in de omgeving afzetten. Doorgaans hebben hotels in de buurt van een luchthaven of beurs een shuttleservice. Deze shuttle is gratis, het is wel aardig om de chauffeur een fooi te geven.

Shuttle

​​Houd er rekening mee dat alle Speciale Verzoeken (zoals gebruik maken van de pendeldienst) afhankelijk zijn van beschikbaarheid en mogelijk extra kosten met zich meebrengen.