Holiday Inn Vancouver Airport Richmond

Dit hotel ligt op circa 5 minuten afstand van het Vancouver International Airport. Het hotel beschikt o.a. over een restaurant, roomservice, bar/lounge, fitnessruimte. U kunt tegen betaling bij het hotel parkeren.

Tevens beschikt het hotel over een gratis 24-uurs airport shuttle naar Vancouver International Airport. 

Kamer

De kamers zijn o.a. voorzien van gratis WiFi, een televisie, koffiezetapparaat/waterkoker, iPod docking station, kluisje en een badkamer met föhn.​

Restaurant

In het restaurant, waar u ook de mogelijk heeft buiten te zitten met een open haard, kunt u terecht voor ontbijt, lunch en diner.

Fitnessruimte

In de fitnessruimte, welke o.a. is voorzien van een loopband, crosstrainers en gewichten, kunt u ook in de vakantie aan uw conditie werken.  


Het hotel bevindt zich op circa 5 minuten rijden van de airport en op circa 20 minuten rijden vanaf het centrum van Vancouver, waar zich o.a. de wijken Chinatown en Gastown zich bevinden. 


Strijkijzer

Strijkijzer

Telefoon

Telefoon

Televisie

Televisie

Gratis WiFi op de kamer

Gratis WiFi

U kunt op de kamer uw eigen kop thee maken.

Waterkoker in de kamer

Kranten

Kranten

Roomservice

Roomservice

Een hotelshuttle kan u in de omgeving afzetten. Doorgaans hebben hotels in de buurt van een luchthaven of beurs een shuttleservice. Deze shuttle is gratis, het is wel aardig om de chauffeur een fooi te geven.

Shuttle

The Wild Pacific Trail

Deze geweldige wandelroute voert u langs de westkust van Canada. Tijdens deze route, welke uit 7 fases bestaat, geniet u van adembenemende panorama uitzichten. Tijdens het walvissenseizoen voert deze route u naar uitkijkpunten waar walvissen op minder dan 5 km afstand van de kust leven.

Stanley Park

Het Stanley Park is een stadspark van 404,9 hectare vernoemd naar Frederick Arthur Stanley die het park officieel opende in 1888. Hier kunt u genieten van prachtige flora, oevers en wouden.

Amphitrite Lighthouse

Het Amphitrite Point Lighthouse is een van de meest beroemde vuurtorens ter wereld. Om de vuurturen te zien volgt u de Lighthouse Loop. Tijdens deze route van 2,5 kilometer komt u langs diverse mooie uitzichtpunten en in het juiste seizoen heeft u de kans om walvissen te zien.

H.R. MacMillan Space Centre

Het H.R. MacMillan Space Centre is gevestigd in een van de meest originele en herkenbare gebouwen van Vancouver. Breng een bezoek aan het planetarium en leer meer over de planeten, sterren en ruimtevaart.