Livingstone Jan Thiel Resort 

De villa’s en appartementen van dit resort liggen centraal in de Jan Thiel Baai. Het resort met eigen duikschool beschikt over een groot zwembad en een apart kinderbad. In de tropische tuin bevindt zich een bar, loungegedeelte en het koloniale restaurant waar u terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner.

Voor het boeken van leuke excursies kunt u terecht bij de activiteitendesk van het resort. Tevens beschikt het hotel over gratis WiFi.

Villa's en appartementen

U kunt kiezen tussen verschillende type villa’s en appartementen voor 2 tot maximaal 5 personen. De villa’s zijn voorzien van een complete keuken en veranda. De villa’s liggen allemaal in de tropische tuin. De Rifazul appartementen liggen allemaal rondom het zwembad.

kamer

De kamers zijn comfortabel ingericht en beschikken over een televisie, koffiezetapparaat/waterkoker, minibar en een badkamer met douche. U kunt gratis gebruik maken van WiFi. 

zwembad

Door de directe ligging aan het strand kunt u zowel op het stand als aan het zwembad heerlijk vertoeven. De strandbar is natuurlijk binnen handbereik.