Lake Louise Inn
Lake Louise

​Het Lake Louise Inn ligt op loopafstand van het centrum van Lake Louise. Op de nabijgelegen rivier Pipestone kunt u kanoën of vissen en er zijn tal van mooie wandelpaden in de buurt. Ook heeft u de mogelijkheid om paard te rijden.

Voor de wintersport heeft het hotel een ski-opslag en ski waxing room. Na een actieve dag kunt u heerlijk ontspannen in het overdekte zwembad of de whirlpool. Voor het diner bent u welkom in het sfeervolle Legends restaurant met open haard of het meer casual Timberwolf Pizza and Pasta Café. 


Uw kamer

De verschillende kamers zijn verdeeld over 5 lodges en recentelijk gerenoveerd.

Ontspanning

Het hotel beschikt over een binnenzwembad en whirlpools​. Tevens kunt u gebruik maken van de fitnessruimte. 

Restaurants

​Het hotel heeft twee restaurants. Het casual Timberwolf Pizza and Pasta Café en het Legends restaurant waar u kunt genieten van een diner bij de open haard. Voor een drankje bent u welkom in de Explorers Lounge.


Het Lake Louise Inn ligt in Banff National Park, ca. 58 kilometer ten noordwesten van Banff. Het centrum van Lake Louise bereikt u met ca. 5 minuten lopen.


Televisie

Televisie

Gratis WiFi op de kamer

Gratis WiFi

Bar

Bar

overdekt zwembad

Binnenbad

Restaurant

Restaurant

Ruimte met wasmachines

Wasruimte

Dit hotel is geheel rookvrij. Dat houdt in dat er ook in de algemene ruimte geen zone is waar gerookt mag worden.

Geheel rookvrij

In de algemene ruimtes van het hotel kunt u kostenloos gebruik maken van de beschikbare wifi hotspots.

WiFi gratis in de algemene ruimte

Ski opslagruimte

Ski opslag

Gedurende het skiseizoen biedt het hotel een gratis shuttleservice naar het Lake Louise Ski resort.

​Ter plaatse dient u rekening te houden met een verpflicht resort/facility fee van circa USD 8 per kamer per nacht, exclusief tax (wijzigingen voorbehouden).

Lake Louise

Lake Louise wordt ook wel de 'diamant in de wildernis' genoemd. Hier kunt u wandelen en in de winter geweldig skiën. Tevens vindt u hier vele mooie gletsjers en watervallen.

Dit hotel berekent ter plaatse een verplichte resort/facility fee aan haar gasten. Meer informatie vindt u hierboven onder ‘Extra Info’. Deze informatie is onder voorbehoud van wijzigingen.