The New Yorker, A Wyndham Hotel

Het Wyndham New Yorker is een historische hotel in Midtown Manhattan. Het hotel ligt op 2 minuten lopen van Madison Square Garden en tegenover het Penn Station. Het biedt gratis WiFi en kamers met een flatscreen-tv met premium kabelkanalen. Times Square en het Theater District liggen op 10 minuten lopen van het hotel.

De conciërge helpt bij het regelen van theaterkaartjes, sightseeing-tochten, vervoer naar de luchthaven en nog veel meer. Roomservice en vergaderfaciliteiten zijn ook beschikbaar. Er is ook privéparkeergelegenheid.

Kamer

De nette klassieke kamers in het Wyndham New Yorker Hotel zijn voorzien van een bureau en TV Sommige kamers bieden uitzicht op het Empire State Building of de rivier de Hudson.

Lobby

In de ruime lobby vindt u naast de incheck balie ook een zeer behulpzame  concierge. 

Restaurant

​In het hotel bevinden zich 2 restaurants waar u bij de één Amerikaans en de ander Italiaans kunt eten.


​Het Wyndham New Yorker hotel ligt tegenover Penn Station, circa 15 minuten lopen van Times Square, Bryant Park en Empire State Building. 


Strijkijzer

Strijkijzer

Televisie

Televisie

Gratis WiFi op de kamer

Gratis WiFi

​In dit hotel betaalt u ter plaatse een verplichte resort/facility fee van circa USD 34.08 per kamer per nacht, exclusief tax (wijzigingen voorbehouden)..

De parkeerkosten bedragen circa $60/70 per auto. 

Vrijheidsbeeld / Statue of Liberty

Op Liberty Island, een eiland bij Manhattan, is in 1886 het wereldberoemde Vrijheidsbeeld onthuld. Dit beeld heeft Amerika cadeau gekregen van Frankrijk voor de 100ste verjaardag van de Amerikaanse revolutie. Tegenwoordig staat het Vrijheidsbeeld symbool voor de stad New York, maar ook voor de vrijheid. U kunt Liberty Island bereiken per boot vanaf Manhattan. Het is ook mogelijk om de Statue of Liberty zelf te bezoeken, maar hiervoor dient u tijdig te reserveren.

Empire State Building

Het Empire State Building werd in 1931 geopend en was lange tijd de grootste wolkenkrabber van New York. Maar het Empire State Building is met zijn 381 meter nog steeds erg hoog en op ongeveer 320 meter (de 86e verdieping) is er een uitkijkplatform met een fantastisch uitzicht op New York! Bij mooi weer kunt u meer dan 85 kilometer ver kijken. Het is ook mogelijk om het Empire State Building 's avonds te bezoeken. Let u tevens ook op de verlichting, deze is elke keer anders. Met de seizoenen verandert de kleur, maar bijvoorbeeld ook met Kerstmis.

Brooklyn Bridge

De Brooklyn Bridge werd geopend in het jaar 1883. Het was de eerst brug van staal ooit. De imposante brug verbindt de wijken Manhattan en Brooklyn met elkaar en de brug wordt gebruikt door auto's en bussen en door wandelaars. Wij raden u aan om een wandeling over deze imposantie brug te maken. U heeft dan een prachtig uitzicht over Manhattan en bijvoorbeeld Manhattan Bridge en de Williamsburg Bridge.

Dit hotel berekent ter plaatse een verplichte resort/facility fee aan haar gasten. Meer informatie vindt u hierboven onder ‘Extra Info’. Deze informatie is onder voorbehoud van wijzigingen.