Prestige Hotel
Prince Rupert

​Het in 2013 gerenoveerde Prestige Hotel ligt in het centrum van het historische Prince Rupert en kijkt uit over de haven. U kunt een bezoek brengen aan het Kwinitsa Railway Museum, Museum of Northern B.C., de City Hall, Cow Bay en North Pacific Historic Fishing Village. Of een van de wandelroutes in de omgeving volgen. 

Het hotel beschikt onder andere over een businesscenter en een bar. Diverse restaurants en het casino van Prince Rupert liggen op loopafstand van het hotel.

Ruime kamer

De kamers zijn ruim en netjes ingericht en beschikken over een magnetron en mini koelkast.

ontbijtruimte Prestige Hotel Prince Rupert

Ontbijt

Indien gewenst kunt u de dag opstarten met een ontbijt. 

Lobby

In de lobby kunt u even tot rust komen in de zithoek bij de open haard. Teven vindt u hier het business center en kunt u gebruik maken van WiFi


Het Prestige hotel ligt in het centrum van Prince Rupert, vlakbij verschillende winkels en restaurants. 


Televisie

Televisie

Gratis WiFi op de kamer

Gratis WiFi

Lift

Lift

In de algemene ruimtes van het hotel kunt u kostenloos gebruik maken van de beschikbare wifi hotspots.

WiFi gratis in de algemene ruimte

Een hotelshuttle kan u in de omgeving afzetten. Doorgaans hebben hotels in de buurt van een luchthaven of beurs een shuttleservice. Deze shuttle is gratis, het is wel aardig om de chauffeur een fooi te geven.

Shuttle

Wandelen door het regenwoud en Ocean Kayaking

Prince Rupert ligt in de monding van Skeena River. Het klimaat is erg vochtig, wat prima is voor het Coastal Rain Forest. Geniet ook van de vele wandelpaden zoals o.a. de Butze Rapids Trail en Mount Hays trail. U kunt hier ook Ocean Kayaking.