Best Western Plus
City Center Spokane

​Het Best Western City Center ligt in het zakendistrict van Spokane, bij het Spokane Conferentie Center. Het Riverfront Park bereikt u met een paar minuten en het winkelcentrum van Spokane ligt 5 blokken van het hotel.

Het hotel beschikt onder andere over een 24-uurs receptie, een lobby met open haard en zithoeken, een fitnessruimte en WiFi. U kunt bij het hotel parkeren. 

Kamer

De kamers zijn onder andere voorzien van een televisie, koffiezetapparaat/waterkoker, magnetron, koelkast en een badkamer met föhn.

Badkamer

​De badkamer beschikt over een grote wastafel en een douche. 

Lobby

Het hotel heeft een huiselijke lobby met een open haard. Naast de lobby ligt de ontbijtruimte. 


​Het Best Western Plus City Center hotel bevindt zich in het hart van het centrum op circa 5 minuten lopen van het Convention Center en het Riverfront Park. De Spokane Arena ligt op circa 15 minuten lopen en het Spokane International Airport op circa 15 minuten rijden.


Strijkijzer

Strijkijzer

Televisie

Televisie

Gratis WiFi op de kamer

Gratis WiFi

U kunt op de kamer uw eigen kop thee maken.

Waterkoker in de kamer

Ruimte met wasmachines

Wasruimte

In de algemene ruimtes van het hotel kunt u kostenloos gebruik maken van de beschikbare wifi hotspots.

WiFi gratis in de algemene ruimte

Riverfront Park

Riverfront Park is ontstaan na de eerste milieuvriendelijke Expo in 1974. Tegenwoordig vindt u hier vele attracties zoals de 1909 Looff Carrousel, Skyride over the Falls, IMAX Theatre Ice Palace, mini golf en nog veel meer. In het Riverfront Park bevinden zich onder andere ook het U.S. Pavillion en het The Great Northern klokkentoren.