Hotels aan de Westkust

In deze reis vliegt u naar Los Angeles óf San Francisco óf Las Vegas.




Wanneer u naar San Francisco vliegt

Best Western Plus El Rancho Inn & Suites


Het Best Western Plus El Rancho Inn & Suites hotel ligt in een buitenwijk ten zuiden van San Francisco. Het ligt vlakbij de luchthaven en het metrostation van Millbrae met treinverbindingen naar het centrum.

Bij dit hotel gelden geen parkeerkosten en is dus een goed alternatief voor de hotels in het centrum waar doorgaans zeer hoge parkeerkosten (tot 50 dollar per dag) berekend worden. Hotels in San Francisco vallen veelal in de hogere prijscategorie met flinke parkeerkosten. Wanneer u toch een auto heeft, dan is dit een goede, voordeligere uitvalsbasis voor San Francisco, u bent in 20 minuten in de stad. 

Bekijk hotel


Wanneer u naar Los Angeles vliegt


Comfort Inn Cockatoo Los Angeles

Dit Comfort Inn hotel ligt centraal in Los Angeles Hawthorne, op korte rijafstand van de Internationale luchthaven van Los Angeles. Daarnaast heeft het hotel een centrale ligging ten opzichte van de grote attracties van LA zoals Disneyland, Universal Studio's, Manhattan Beach en de Santa Monica Pier.

Hotel Cockatoo



Comfort inn Cockatoo
Comfort inn Cockatoo

Wanneer u naar Las Vegas vliegt

Plaza Hotel Las Vegas

Het Plaza ligt in het hart van downtown Las Vegas en kijkt uit over het gezellige Fremont Street. In het overdekte Fremont Street vindt u 's avonds live muziek, veel activiteiten, betaalbare restaurants, talloze bars en entertainment. De entree doet denken aan het Las Vegas van de jaren 70. Ook qua interieur is het hotel in zijn klassieke glorie hersteld.

Hotel Plaza



Meer hotels aan de Westkust nodig?

Uiteraard kunnen wij ook een voorstel voor uw rondreis uitwerken inclusief alle hotels aan de Westkust! Vraag onze reisexperts naar de mogelijkheden.