Over Exit Reizen

Exit Reizen BV is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden

Exit Reizen is al sinds 1991 de gespecialiseerde touroperator / reisorganisatie voor reizen naar Amerika en Canada. O.a. rondreizen, stedentrips, fly & drives, vliegtickets en maatwerk; wij helpen u graag op weg!

Wilt u langskomen om een reis te bespreken, dan is dit alleen mogelijk op afspraak en op doordeweekse dagen. Neem contact met ons op voor een persoonlijke afspraak.

Bezoekadres (op afspraak)
Marktstraat 4
7041 AJ 's-Heerenberg

Waarom reisorganisatie Exit Reizen?

Iedere rondreis die we aanbieden hebben we zelf gereisd. Zo hebben onze reisspecialisten de afgelopen 25 jaar ruim vierhonderd Amerika-reizen gemaakt. Wij kennen onze rondreizen dan ook als geen ander en voorzien u graag van onze persoonlijke tips voor wat betreft routes, excursies, bezienswaardigheden en zelfs goede restaurants!

We blijven kritisch en uw feedback is belangrijk; mocht daar aanleiding toe zijn, dan passen wij onze rondreizen weer net iets aan. Ons doel is natuurlijk dat u tevreden bent en kunt terugkijken op een onvergetelijke vakantie!


Uw persoonlijke Amerikaspecialist

Vanaf het eerste contactmoment zal een vaste reisspecialist u persoonlijk adviseren. Uw persoonlijke reisspecialist heeft meerdere rondreizen in het door u gewenste bestemmingsgebied gemaakt en kan u dus, van offerteaanvraag tot en met boeking en uiteindelijke vakantie, perfect bijstaan met tips en adviezen.

Stichting Garantiefonds Reisgelden


Exit Reizen staat al sinds 25 jaar geregistreerd bij het Stichting Garantiefonds Reisgelden onder SGR Nummer 2058. Klik hier om de SGR site te openen.

Boeken bij SGR-reisorganisatie
SGR staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgeld of zorgt er bijvoorbeeld voor dat uw verblijf of terugreis in dit soort situaties alsnog wordt betaald. Maar let op: SGR staat alleen garant wanneer u boekt bij een reisorganisatie die is aangesloten bij SGR! Check daarom - voordat u een reis boekt - of uw reisorganisatie ook echt bij SGR is aangesloten. Want alleen dan valt uw vooruitbetaalde reisgeld onder de SGR garantie. En boeken bij een SGR-reisorganisatie kost u bovendien niets extra. Altijd doen dus!

Grootste reisaanbod Amerika en Canada

Op onze website vindt u meer dan driehonderd reizen naar de Verenigde Staten en Canada, inclusief de meest actuele prijzen. Ook kunt alleen huurauto s of excursies boeken. Wilt u toch liever iets anders? Geen probleem! Laat ons uw wensen weten, wij stellen graag een vrijblijvend maatwerkvoorstel voor u samen.

Bereikbaarheid

Onze reisspecialisten zijn uitstekend bereikbaar, zowel telefonisch als per e-mail: op werkdagen van 8:00-19:00 uur en op zaterdagen van 09:00-16.30 uur (m.u.v. feestdagen). U hoeft geen speciaal 0900-nummer te bellen en staat niet in de wacht. Ook tijdens uw vakantie assisteren wij u waar nodig. Wilt u op ons bezoekadres langskomen om een reis te bespreken? Maak dan eerst een afspraak met een van onze medewerkers.

Directseller, dus voordeliger!

Onze reizen zijn veelal goedkoper dan bij een 'normaal' reisbureau omdat wij ze zelf direct grootschalig inkopen en organiseren. Dit zorgt ervoor dat er geen overbodige commissies aan tussenpersonen (lees: reisbureaus, boekingssites) verloren gaan, oftewel value for money. Wij werken online en telefonisch, tevens brengen wij geen reisbrochures uit; alles om uw droomvakantie zo voordelig mogelijk te kunnen aanbieden!

Duidelijke en eerlijke prijzen

Transparantie over wat uw reis precies gaat kosten staat bij ons hoog in het vaandel. Exit Reizen hanteert daarom geen verborgen kosten, zoals dossier- en reserveringskosten of additionele (vlieg)belastingen. De door ons vermelde pakketreisprijzen op de website en de basisreissommen in offertes zijn alles inclusief, echter onder voorbehoud van beschikbaarheid en tussentijdse wijzigingen. Indien u losse onderdelen boekt, zoals een huurauto of vliegticket, kunnen wel boekingskosten in rekening worden gebracht. Deze vermelden wij dan uiteraard t.a.t. duidelijk van tevoren in uw reisvoorstel. Tevens hanteren wij de 'Beste Prijs Garantie', klik hier voor meer informatie.

Niet tevreden?

Uw feedback stellen wij zeer op prijs, ook wanneer u onverhoopt niet tevreden bent over onze dienstverlening. In dat geval verzoeken wij u vriendelijk om ons hierover schriftelijk op de hoogte te stellen (per post of e-mail, zie contactgegevens bovenaan deze pagina). Wij nemen uw schrijven dan in behandeling en zullen u hierover op korte termijn contacteren. Meer informatie, zie onze algemene voorwaarden.

Sponsoring, telefonische acquisitie e.d.

Telefonische acquisitie/verkoop wordt niet op prijs gesteld. Wij verzoeken u vriendelijk uw zakelijke verzoeken te mailen naar info@exit-reizen.nl. Dit geldt tevens voor sponsorverzoeken. U ontvangt vanzelf een reactie. Daar wij zeer frequent dit soort verzoeken ontvangen, kan het enige tijd duren alvorens u een inhoudelijke reactie ontvangt.

Vacatures

Regelmatig hebben wij leuke vacatures voor dynamische, assertieve en flexibele medewerkers nodig. Spreekt het je aan om in een leuk team te werken en ben je dol op Amerika? Kijk dan regelmatig op deze pagina!