Exit Reizen COVID-19 garantie

31 dagen voor vertrek
gratis omboeken of annuleren!

Zorgeloos boeken met de Exit Reizen Covid-19 garantie

Exit Reizen verzorgt met veel passie al 3 decennia reizen naar de Verenigde Staten en Canada, waarbij het belang en plezier van onze reizigers voorop staan. Wij begrijpen als geen ander dat de huidige situatie een belemmering kan zijn om uw vakantie voor 2021 al te boeken. Ons doel is dat u onbezorgd kunt uitkijken naar uw droomvakantie. Boekt u tussen 1 en 31 januari 2021 een van onze gepubliceerde pakketreizen naar de Verenigde Staten of Canada met vertrek in 2021, dan boekt u met 'Zorgeloos boeken met de Exit Reizen COVID-19 garantie'! 

Deze garantie biedt u - indien de lokale omstandigheden reizen onmogelijk maken - de zekerheid dat u 31 dagen voor vertrek de reis kosteloos kunt omboeken of annuleren. In geval van omboeking worden alleen eventuele tariefverschillen verrekend. In geval van annulering ontvangt u een reischeque ter waarde van uw aanbetaling. Bemiddelingskosten ad € 49 p.p. worden niet gecrediteerd.

Voorwaarden

 • De reis betreft een nieuw geboekte pakketreis of samengestelde reis inclusief vlucht, hotel(s) en huurauto met vertrek in 2021 en een boekingsdatum tussen 1 en 31 januari 2021.
 • U betaalt een aanbetaling van 15% van de reissom en de bemiddelingskosten ad € 49 p.p. welke overigens bij de totale reissom inbegrepen zijn. 
 • De COVID-19 garantie is 31 dagen voor vertrek van toepassing. Dit is tevens de betalingstermijn voor de restbetaling. 
 • De reis kan geen doorgang vinden vanwege inreisbeperkingen ten gevolge van de COVID-19 situatie. 
 • Indien u kiest voor gratis omboeken, dan worden alleen eventuele tariefverschillen met u verrekend. 
 • Indien u kiest voor annuleren, wordt de (aan)betaling omgezet in een reischeque van Exit Reizen. De bemiddelingskosten ad € 49 p.p. worden niet gecrediteerd. De reischeque blijft 3 jaar geldig na uitgiftedatum en kunt u inwisselen voor een nieuw te boeken pakketreis binnen ons programma. Dit geldt ook indien de Corona-voucher voor de reis is ingezet, er wordt geen nieuwe corona-voucher uitgeschreven. 
 • Na het passeren van de 31 dagen voor vertrek gelden onze normale voorwaarden voor annulering. 
 • Er zijn geen kosten verbonden aan 'Zorgeloos boeken met de Exit Reizen COVID-19 garantie'. 
 • Bij een pakketreis of een samengestelde reis in combinatie met een camper of vakantiehuis is de COVID-19 garantie 47 dagen voor vertrek van toepassing. 
 • Bij een pakketreis of een samengestelde reis in combinatie met dynamische vliegtarieven, een cruise en/of een treinreis of voor los geboekte diensten is ‘Zorgeloos boeken met de Exit Reizen COVID-19 garantie' niet van toepassing. 
 • Deze voorwaarden hebben voorrang op de normale algemene voorwaarden. Wel moeten de 'Zorgeloos boeken met de Exit Reizen COVID-19 garantie' boekingsvoorwaarden expliciet gemeld zijn in uw offerte (indien van toepassing) en uw boekingsbevestiging.