Reizen naar de Bahama's

Reisvoorwaarden

Reizen naar de Bahama's

Inwoners van de EU kunnen onder de volgende voorwaarden naar de Bahama's reizen.

Let op! Vluchten naar de Bahama's gaan te allen tijde via de Verenigde Staten. De reisvoorwaarden voor de Verenigde Staten zijn dan ook van toepassing en te raadplegen.


1. Negatieve test voor ongevaccineerde reizigers 

- Alle niet volledig gevaccineerde reizigers van 2 t/m 17 jaar dienen een negatieve test (PCR of antigeen) te overleggen die niet ouder is dan 72 uur voor vertrek.

- Voor kinderen onder de 2 jaar is geen test nodig.


Wij wijzen u er uitdrukkelijk op dat alle hierboven vermelde informatie telkens wijzigt. Informeer uzelf ook onafhankelijk over de actuele vereisten om de VS en de Bahama's te kunnen bezoeken via https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/travelers/international-travel/index.html en https://www.bahamas.com/travelupdates  Bovendien neemt de officiële grensbeambte bij het binnenkomen van de VS en de Bahama's de uiteindelijke beslissing of u het land zonder enige beperking mag binnenkomen.

Checkt u te allen tijde voor vertrek en voor de terugreis de website van de Nederlandse overheid: https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen-naar-het-buitenland of van de Belgische overheid: https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen

Indien u een overstap heeft in een ander land dan uw eindbestemming, informeert u zich dan ook over de vereisten voor dit desbetreffende land.