Reizen naar Mexico

Reisvoorwaarden

Reisvoorwaarden Mexico

De Mexicaanse gezondheidsautoriteiten vragen geen vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag. 


Wij wijzen u er uitdrukkelijk op dat alle hierboven vermelde informatie telkens wijzigt. Informeer uzelf ook onafhankelijk over de actuele vereisten om Mexico te kunnen bezoeken. Bovendien neemt de officiële grensbeambte bij het binnenkomen van Mexico de uiteindelijke beslissing of u het land zonder enige beperking mag binnenkomen.

Checkt u te allen tijde voor vertrek en voor de terugreis de website van de Nederlandse overheid: https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen-naar-het-buitenland of van de Belgische overheid: https://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisadviezen

Indien u een overstap heeft in een ander land dan uw eindbestemming, informeert u zich dan ook over de vereisten voor dit desbetreffende land.

Paspoort en Toeristenkaart
Daarnaast geldt nog steeds dat het paspoort op het moment van inreizen nog minstens 6 maanden geldig dient te zijn en u bij aankomst een toeristenkaart (FMM) dient in te vullen Deze ontvangt u op de luchthaven of in het vliegtuig en wordt afgestempeld bij de douane. Hier wordt ook de duur van het verblijf ingevuld. Bewaart u de kaart zorgvuldig tijdens uw verblijf. U dient deze namelijk op de terugreis ook weer te overleggen.