Cruise Bahama's

5 daagse cruise only vanaf Miami

 • Norwegian Sky Norwegian Cruiseline ©
  Norwegian Sky Norwegian Cruiseline ©
 • Voorbeeld inside cabin Norwegian Cruiseline ©
  Voorbeeld inside cabin Norwegian Cruiseline ©
 • Nassau, Bahama's
  Nassau, Bahama's

Optimaal genieten

Tijdens deze mooie cruise bezoekt u Grand Bahama, de stad Nassau op New Providence Island en het eiland Great Stirrup Cay, het prive eiland van Norwegian Cruise Lines. Excursies die u aan boord kunt boeken bestaan uit een rondvaart met een glasbodemboot, duiken en snorkelen. U kunt echt optimaal van de eilanden genieten!

Prijs op aanvraag

Norwegian Sky

Geniet van de heerlijke voorzieningen die de Norwegian Sky u biedt. Vanaf Miami vaart u langs de highlights van de Bahama's. Aan boord van het cruiseschip Norwegian Sky kunt u zich in één van de 12 restaurants culinair laten verwennen. U kunt perfect genieten van de zon op het zonnedek bij een van de zwembaden. Heeft u zin om sportief bezig te zijn, dan kunt u een bezoekje brengen aan het fitnesscentrum waarna u kunt relaxen in de spa of in een van de 4 hot tubs.

Schema cruise


CruisedagenHavenAankomstVertrek
maandagMiami, Florida 17:00
dinsdagGrand Bahama Island, Bahamas08:0017:00
woensdagNassau, Bahamas08:0018:00
donderdagGreat Stirrup Cay, Bahamas08:0017:00
vrijdagMiami, Florida07:00
Onder voorbehoud van wijzigingen.


Cruise exclusief


 • Excursies aan land
 • Fooien, persoonlijke uitgaven aan boord
 • Maaltijden in de specialiteitenrestaurants
 • Voor veel faciliteiten en activiteiten geldt een toeslag
 • Roomservice
 • Gebruik van het wellnesscentrum


Al uw uitgaven aan boord, van drankjes in de bars en aan tafel, tot aankopen in de winkels en excursies, worden op vertoon van uw keycard op uw boordrekening bijgeschreven. Ook de verplichte dagelijkse fooi van circa $20 p.p. zal op uw boordrekening worden bijgeschreven en aan het einde van de cruise aan u in rekening worden gebracht. Aan het einde van de cruise (meestal een dag voor aankomst) krijgt u een overzicht van uw uitgaven. Indien u bij inscheping de rederij daartoe gemachtigd heeft, wordt ter voldoening van de boordrekening uw creditcard automatisch belast. In alle andere gevallen dient u op de laatste avond uw boordrekening bij de Receptie contant of op een andere wijze te voldoen.

Let op: het is gebruikelijk dat u op de cruise een goede fooi betaald voor al het personeel op de boot. Bij sommige cruisemaatschappijen is dit zelfs verplicht en zult u daarvoor een rekening ontvangen. In sommige gevallen bij het boarden en in sommige gevallen op uw eindafrekening.


Informatie onder voorbehoud van wijzigingen.

Boek ook uw vluchten bij ons of combineer deze cruise met bijvoorbeeld een verblijf in New York of Florida!

Deel uw persoonlijke wensen met ons en wij stellen graag een passend reisvoorstel voor u samen!