Strandvakantie Bonaire

11 daagse vakantie naar paradijs Bonaire

 • De hoofdstad Kralendijk heeft een dorps karakter.
  Kralendijk, Bonaire
 • Op Bonaire leven in de natuur verschillende leguanen.
  Leguanen
 • Bonaire is een waar paradijs voor duikers.
  Duiken - Bonaire
 • Veel schildpadden broeden op de standen van Bonaire. Tijdens het duiken kunt u ze ook tegen komen.
  Schildpadden
 • In Washington Slagbaai NP aan de noordkant van Bonaire kunt u de mooiste koralen zien, papegaaien en flamingo's spotten en off road tours maken.
  Slagbaai Bonaire

Bon Bini op het flamingo-eiland Bonaire

Bonaire ligt in de Caribbean en hoort bij de eilanden Aruba en Curacao. Samen vormen ze de ABC-eilanden van de kleine Antillen. De meeste inwoners wonen in Kralendijk, de hoofdstad van Bonaire. De rest van het eiland bestaat voornamelijk uit (rotsachtige) stranden en natuur. Hier woont bijvoorbeeld de grootste flamingo kolonie ter wereld en er is zelfs een nationaal park genaamd Washington Slagbaai National Park. Geen wonder dat zelfs de luchthaven naar deze vogels is vernoemd: Flamingo International Airport.

Wilt u een langer verblijf of een ander hotel? Wij kunnen de reis vanzelfsprekend geheel op maat samenstellen!

al vanaf € 1299,–

Informatie over Bonaire

Het eiland Bonaire heeft de status van bijzondere gemeente in Nederland. Het is aanzienlijk groter dan Aruba, maar er wonen veel minder mensen op Bonaire. Het eiland heeft iets minder dan 20.000 inwoners, van wie de meerderheid in de hoofdstad Kralendijk met zijn vele buitenwijken woont.

Bonaire beschikt over kleine stranden, maar heeft geen uitgestrekte zandstranden. Er zijn kleine baaien, maar de kust is overwegend rotsachtig. Wie naar Bonaire komt, wil vooral één ding: duiken. Het water rond het eiland is een duikparadijs. Er zijn 86 officiële duikplekken, waarvan er 54 direct vanaf het strand te bereiken zijn.

Mocht u nog niet kunnen duiken, dan is Bonaire de ideale plek om het te leren. De onderwaterwereld kunt u ook  makkelijke ontdekken met de snorkel.  

Bonaire is een natuurpark of beter gezegd een National Marine Park. Een derde van het eiland is beschermd. In het heuvelachtige noorden van het eiland is het groener dan in het vlakke zuiden. Al eeuwenlang zijn er geen bomen op het eiland. Tijdens het koloniseren is al het hout gekapt en gebruikt. Tegenwoordig groeien op Bonaire voornamelijk cactussen, struiken en Divi-Divi bomen welke door de wind zijn krom gegroeid.  

Vogelliefhebbers komen aan hun trekken op dit Caribische eiland. Er zijn meer dan 200 vogelsoorten, waaronder enkele zeldzame papegaaiensoorten. En natuurlijk de trotse roze flamingo's. Op de restanten van de zoutpannen van het zoutmeer in het zuiden is er een beschermd gebied voor de flamingo's ingericht. Het broedgebied mag u niet betreden. Vanaf de weg kunt u deze prachtige vogels wel observeren.

Hotel in deze reis

(Gold)1e tot en met 9e overnachting


Ocean Breeze Boutique Hotel & Marina - Kralendijk (9 nachten)

Dit sterren verblijf wordt door 128 reviewers gewaardeerd met het cijfer 9 / 10    

Dit boetiek hotel wordt omgeven door een prachtige tuin met palmen en bijzondere bloemen. Er is ook een kleine jachthaven naast het complex.

Meer over Kralendijk
Prijzen Strandvakantie Bonaire

Deze reis is inclusief:

Vluchten met gerenommeerde lijndienstmaatschappijen van Amsterdam / Brussel naar Bonaire
en van Bonaire naar Amsterdam / Brussel

9 overnachtingen

9 nachten in Kralendijk

van t/m Al vanaf
Nu 10 dec 2020 € 1299,–
11 dec 2020 31 dec 2020 € 1999,–
01 jan 2021 16 jun 2021 € 1365,–

Reis inclusief:

- Luchthavenbelasting, veiligheidstoeslag en boekingskosten
- SGR

Reis exclusief:

- Evt. resort/facility fees
- Transfers van en naar de luchthaven​

Prijzen:

Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid en/of wijzigingen.
​​Prijzen gelden per persoon op basis van minimale deelname van 2 personen met verblijf op 1 kamer.

Kinderkorting is op aanvraag