Strandvakantie Curacao

12 dagen vakantie op de Nederlandse Antillen

 • Deze kust van Curacao is wat ruiger.
  Kust van Curacao
 • Geniet 's avonds van een drankje op het strand.
  Bar op strand
 • Op Curacao kunt u op heel veel plekken duiken en snorkelen.
  Snorkelen
 • Overdag kunt u onder het genot van een drankje genieten van strand en het uitzicht.
  Strand Curacao

Bon Bini

Wordt verliefd op de parelwitte zandstranden, adembenemende duikplekken en de kleurrijke straten van Curaçao. Kies voor een vakantie op Curaçao en doe hetzelfde als de bewoners doen: ontspannen en geniet!

Bon Bini betekent in het Papiaments: Welkom op Curacao!

Wilt u een langer verblijf of een ander hotel? Wij kunnen de reis vanzelfsprekend geheel op maat samenstellen!

Prijs op aanvraag

Informatie Curacao

Temperatuur en weer:
Het hele jaar door heeft Curacao een gemiddelde temperatuur van 28 graden Celcius en maar liefst 8 uur zonneschijn per dag. Zelfs het zeewater heeft een gemiddelde zeetemperatuur van 27 graden Celcius! Bovendien is het door de noord-oostenwind nooit onaangenaam warm op het eiland. Zelfs midden in de winter is het dus altijd heerlijk weer op Curaçao.

Duiken en snorkelen: 
De onderwaterwereld is nergens mooier dan op Curaçao. Met ongeveer 60 adembenemende duik- en snorkelplekken is het eiland met recht een paradijs voor duikers. Duiken of snorkelen op Curaçao is een unieke ervaring. In het kristalheldere water ziet u gigantische koraalformaties terwijl de tropische en kleurrijke vissen op korte afstand van u zwemmen. De onderwaterwereld van Curaçao heeft veel kleurrijke bewoners zoals papegaaivissen, schildpadden, maanvissen en dolfijnen. Relaxend op het strand kunt u genieten van spelende dolfijnen of van zonnebadende schildpadden.

Hotel in deze reis

(Gold)1e tot en met 10e overnachting


Saint Tropez Suites and Apartments - WILLEMSTAD (10 nachten)

Dit trendy Boutique hotel ligt aan het water in het Pietermaai District. Het kleinschalige hotel met slechts 20 kamers ligt op korte loopafstand van de Handelskade, Koninging Emmabrug en Fort Amsterdam. Vanuit het hotel bent u snel op het mooie strand en u kunt in de buurt van het hotel diverse watersportactiviteiten boeken.

Meer over Willemstad