Washington en Toronto

een dubbele Citytrip

Voor cultuurliefhebbers

Twee steden met een keur aan cultuur zijn samengebracht in deze onverwachte combinatiereis. Deze dubbele Citytrip is dus ideaal voor cultuurliefhebbers.


Prijs op aanvraag

Citytrip Washington & Toronto

U begint uw reis in Washington DC, de hoofdstad van de Verenigde Staten. Het Witte Huis is hier natuurlijk een bezoekje waard, die is de ambtswoning van de Amerikaanse president. Verder zetelt in Washington DC het Amerikaanse Congres. Washington DC is ruim opgezet met veel grote open ruimtes. Vervolgens vliegt u naar Toronto, de grootste stad van Canada. Toronto is een echte metropool waar maar liefst 80 verschillende etnische groepen leven. Deze bruisende wereldstad wordt vaak genoemd als een van de meest prettige steden in de wereld om te leven, vanwege de aandacht voor de natuur, welvaart en lage criminaliteit.

Reisverslag

Dag 1 - 4 Washington

De eerste drie overnachtingen zijn in Washington. Bekijk het Capitool, het Witte Huis of bezoek enkele van de vele wereldberoemde musea, veelal gratis toegankelijk. Een van de bekendste is het Smithsonian (ook bekend van de tv-serie Bones en de 2e film in de Night at the Museum reeks). Heeft u zin om te gaan shoppen? Dat kan in deze stad ook perfect. In een grote outlet in Leesburg, in de buurt van Washington, vindt u vele winkels met bekende merken voor weinig geld. En heeft u zin om uit te gaan, bezoek dan de wijk Georgetown.

Toeristen bij het Witte Huis
Toeristen bij het Witte Huis

Dag 4 - 7 Toronto

Terwijl u nog nageniet van alle indrukken in Washington vliegt u door naar de verrassende stad Toronto. Vanzelfsprekend mag een bezoekje aan de CN Tower niet ontbreken en liefhebbers van Musea zullen het Royal Ontario Museum zeker waarderen. Maar ook is het leuk om eens in Chinatown in Toronto rond te dwalen. Toronto is een metropool met circa 6 miljoen inwoners en wordt vaak vergeleken met New York. Als u er bent dan zult u begrijpen waarom. Als smeltkroes van nationaliteiten heeft u in Toronto echt het gevoel in een wereldstad te zijn.

De imposante Toronto skyline

Geschreven door Exit Reizen

Zeer interessante reis

Ik ben dol op musea en dit was dan ook een perfecte combinatie om een week de musea van Washington en Toronto te bekijken.

Antoon Janssen

Hotels in deze reis

(Silver)


1e tot en met 3e overnachting


Capitol Skyline Hotel Washington DC (3 nachten)

Dit sterren verblijf wordt door 6388 reviewers gewaardeerd met het cijfer 7.7 / 10    

Het Capitol Skyline is een centraal gelegen hotel, op loopafstand van het Capitool.

Meer over Capitol Skyline Hotel Washington DC
Lobby Capitol Skyline hotel Washington DC
Lobby Capitol Skyline hotel Washington DC

4e tot en met 6e overnachting


Holiday Inn Downtown Centre in Toronto (3 nachten)

Dit sterren verblijf wordt door 7798 reviewers gewaardeerd met het cijfer 7.6 / 10    

Deze reis aanvragen

Vul geheel vrijblijvend onderstaand aanvraagformulier in. Eén van onze reisadviseurs maakt dan een reisvoorstel op basis van uw wensen. Ons FLEXIT principe maakt het makkelijk om wijzigingswensen bij deze reis aan te geven. Wilt u een reis aanvragen die niet op onze website staat, gebruik dan dit aanvraagformulier