Fly to New York for Christmas and New Years Shopping

Non-stop vluchten

  • Vrijheidsbeeld New York
  • Flatiron Building New York
  • New York Times Square

Vlieg non-stop met KLM naar 'The Big Apple'

​​Vlieg comfortabel non-stop met KLM vanaf Amsterdam naar New York! ​In New York kunt u winkelen, heerlijk dineren en de vele bezienswaardigheden bekijken. 

Kies voor een bezoek aan het Vrijheidsbeeld, 9/11 museum, One WTC, Rockefeller Center, het Museum of Modern arts, Theatre District, het Chrysler Building, Madison Square Garden, Times Square, China Town, Brooklyn Bridge, Empire State Building, Fifth Avenue en St. Patrick's Cathedral!

Prijs op aanvraag

The City that never sleeps

Bezoek één van de observation decks: De hoogste wolkenkrabber is het One World Trade Center, maar vanuit het Empire State Building of Top of the Rock (Rockefeller Center) kijkt u alle kanten op.

Bepaal zelf het aantal dagen in uw aanvraag

In het aanvraagformulier kunt u kiezen hoe lang u wilt dat de Citytrip duurt: Deze citytrip is standaard een 5 daagse reis: Wanneer u op maandag vertrekt bent u op vrijdag weer terug. Maar het is geen probleem om de Citytrip aan te vragen als vier-, zes- of zevendaagse reis.

Vlieg met KLM

Geniet van uw reis met KLM. Een ontspannen en inspirerende reis. Vliegt u met KLM, dan kunt u rekenen op vertrouwde service en state-of-the art techniek. Uw reis begint goed!

Hotels in deze reis

(Bronze)1e tot en met 3e overnachting


Holiday Inn Hasbrouck Heights - Meadowland (3 nachten)

Het Holiday Inn hotel ligt circa een half uur van New York City en is prijstechnisch een ideale keuze als u niet perse in Manhattan zelf hoeft te verblijven.

Meer over Hasbrouck Heights / New York

Hotels in deze reis

(Silver)1e tot en met 3e overnachting


Courtyard Long Island City/New York Manhattan View (3 nachten)

​Het Courtyard Long Island City hotel biedt gratis WiFi en een fitnesscentrum met o.a. cardio-apparatuur. Tevens beschikt het hotel over een eigen restaurant, Nosh.

Meer over Long Island City

Hotels in deze reis

(Gold)1e tot en met 3e overnachting


Wyndham New Yorker (3 nachten)

​Het Wyndham New Yorker is een hotel in Art Deco stijl en ligt in Midtown Manhattan, op 2 minuten lopen van Madison Square Garden. 

Meer over New York

Hotels in deze reis

(Platinum)1e tot en met 3e overnachting


Row NYC Hotel - MANHATTAN NEW YORK (3 nachten)

Het Row NYC hotel is perfect gelegen in het Theater District, dicht bij Times Square. Het moderne hotel behoort volgens de lezers van Conde Nast Traveler tot de top 35 van hotels in New York City en biedt een heerlijke uitvalsbasis voor uw Citytrip.

Meer over New York
ROW NYC Hotel
ROW NYC Hotel