Cruise Bahama's

4 daagse cruise only vanaf Miami

 • Voorbeeld schip Carnival Cruise Lines
  Voorbeeld schip Carnival Cruise Lines
 • Miami Beach
  Miami Beach
 • Bahama's
  Bahama's

Optimaal genieten

Een onvergetelijke cruise naar de Bahama`s, waarbij u 3 nachten op het schip verblijft. De cruise begint met een heerlijke dag op zee waarbij u kunt genieten van de leuke voorzieningen aan boord. Op dag 3 maakt u een stop in Nassau. Geniet hier van duty-free winkelen en van het prachtige strand!

Prijs op aanvraag

Cruise

Geniet van de heerlijke voorzieningen aan boord. U kunt zich in een van de restaurants culinair laten verwennen, genieten van de zon op het zonnedek en een cocktail drinken aan de bar. Zin om sportief bezig te zijn? Brengt u dan een bezoekje aan het fitnesscentrum waarna u kunt relaxen in de spa.

Schema cruise


CruisedagenHavenAankomstVertrek
01Miami, Florida15.30
02Fun day at Sea

03Nassau08:0017:00
04Miami, Florida08:00
Onder voorbehoud van wijzigingen.


Cruise exclusief


 • Excursies aan land
 • Fooien, persoonlijke uitgaven aan boord
 • Maaltijden in de specialiteitenrestaurants
 • Voor veel faciliteiten en activiteiten geldt een toeslag
 • Roomservice
 • Gebruik van het wellnesscentrum

Al uw uitgaven aan boord, van drankjes in de bars en aan tafel, tot aankopen in de winkels en excursies, worden op vertoon van uw keycard op uw boordrekening bijgeschreven. Ook de verplichte dagelijkse fooi van circa $ 20 p.p. zal op uw boordrekening worden bijgeschreven en aan het einde van de cruise aan u in rekening worden gebracht. Aan het einde van de cruise (meestal een dag voor aankomst) krijgt u een overzicht van uw uitgaven. Indien u bij inscheping de rederij daartoe gemachtigd heeft, wordt ter voldoening van de boordrekening uw creditcard automatisch belast. In alle andere gevallen dient u op de laatste avond uw boordrekening bij de Receptie contant of op een andere wijze te voldoen.

Let op: het is gebruikelijk dat u op de cruise een goede fooi betaald voor al het personeel op de boot. Bij sommige cruisemaatschappijen is dit zelfs verplicht en zult u daarvoor een rekening ontvangen. In sommige gevallen bij het boarden en in sommige gevallen op uw eindafrekening.

Informatie onder voorbehoud van wijzigingen.

Boek ook uw vluchten bij ons of combineer deze cruise met bijvoorbeeld een verblijf in New York of Florida!

Deel uw persoonlijke wensen met ons en wij stellen graag een passend reisvoorstel voor u samen!