Golf van Mexico

Florida's perfecte stranden vindt je hier

Golf van Mexico

​De westkust van Florida is voor rustzoekers. Veel natuurgebieden, parelwitte stranden, prachtige zonsondergangen en een gezellige sfeer maken de Golfkust tot een ideale vakantieplek. Een prima vakantiebestemming voor zonliefhebbers, watersporters en zeker voor gezinnen met kinderen! Wij hebben hier 3 hotels voor een strandvakantie uitgezocht. 

Bekijk direct de hotels via onderstaande buttons.

de perfecte strandvakantie

De westkust van Florida kenmerkt zich door haar werkelijk fantastische stranden met het warme water van de Gulf of Mexico. De beste strandvakanties van Florida heb je dus aan de westkust. Prachtige zonsondergangen en een gezellige sfeer maken de Golfkust een ideale plek voor uw strandvakantie.

Florida Strandvakanties

Klik voor meer informatie en prijzen op de foto van het gewenste hotel.

Bonita Springs - Trianon Bonita Bay

Uitermate prettig en fijn boutiquehotel in de moderne en prettige badplaats Bonita Springs tussen Naples en Fort Myers aan de westkust van Florida. De Golf van Mexico kenmerkt zich door fantastische hagelwitte stranden, talloze Pelikanen, Flamingo's en een enkele dolfijn voor de kust. 

Bonita Springs strandvakantie >>
Bonita Springs strandvakantie >>

St Pete Beach - Sirata Beach Resort

Heerlijk eilandgevoel aan één van de mooiste stranden van de Verenigde Staten. Sirata Beach Resort heeft een heerlijk relaxte sfeer en is dan ook een verademing om hier te zijn. Bij uw strandvakantie in het Sirata Beach Resort heeft u een huurauto. U kunt zo makkelijk een dagje naar Tampa, Orlando of andere stranden bezoeken. 

St. Pete Beach Florida
St. Pete Beach Florida

Ft Myers - Outrigger Beach resort

Direct aan het strand, aan de zuidkant van Fort Myers Beach op Estero Island ligt dit resort. De erg gezellige poolbar en de prachtige setting maken deze strandvakantie tot een belevenis.

Outrigger strandvakantie
Outrigger strandvakantie