Cruise Only Hawaii

8 daagse cruise

 • De Norwegian Cruise voert u langs de mooiste kustlijnen van Hawaii
  Norwegian Cruise Line © Hawaii
 • Waikiki Beach in het zuiden van Oahu heeft een prachtige kustlijn met vele strandhotels.
  Waikiki Beach op Oahu
 • De standaard inside cabin van NCL, een upgrade naar een cabin met balkon is ook mogelijk.
  Norwegian Cruiseline © Inside cabin
 • De Pride of America van Norwegian Cruise Line is van alle gemakken voorzien.
  Foto Norwegian Cruise Line © lobby
 • De ruige kust van Kauai is voor maar liefst 62% niet vanaf het land begaanbaar en kent strandjes die u alleen per helicopter of boot kunt zien.
  Na Pali Coast

Alle voorzieningen binnen handbereik

​Geniet van de heerlijke voorzieningen die het Norwegian Cruiseschip u biedt tijdens deze cruise door de Pacific. Vanuit de haven van Honolulu vaart u langs 4 Hawaiiaanse eilanden elk met een eigen fantastische kustlijn. U bezoekt Maui, Kaui en Big Island. 

​Boek ook uw vluchten bij ons of combineer deze cruise met bijvoorbeeld een verblijf in Las Vegas. Een cruise Hawaii laat zich natuurlijk ook prima combineren met een rondreis aan de westkust.

Deel uw persoonlijke wensen met ons en wij stellen graag een passend reisvoorstel voor u samen!

Prijs op aanvraag

Onvergetelijke cruise

Aan boord van het cruiseschip Norwegian Pride of America kunt u zich in een van de restaurants culinair laten verwennen of leuke shows bezoeken. U kunt perfect genieten van de zon op het zonnedek bij een van de zwembaden en heeft u zin om sportief bezig te zijn, dan is er een fitnesscentrum. Er is voor uw ontspanning ook een wellnesscentrum aan boord van het schip. Tijdens deze mooie cruise bezoekt u Hana op Maui, de meest actieve vulkaan ter wereld op Big Island en de Waimea Canyon, ook wel de Grand Canyon van de Pacific genoemd!

Informatie over de cruise op Hawaii (onder voorbehoud van wijzigingen)


Dag Haven Aankomst Vertrek
Zaterdag Honolulu, Oahu  19.00
Zondag Kahului, Maui 08.00
Maandag Kahului, Maui 18.00
Dinsdag Hilo, Hawaii 08.00 18.00
Woensdag Kona, Hawaii 07.00 17.30
Donderdag Nawiliwili, Kauai 08.00
Vrijdag Nawiliwili, Kauai 14.00
Zaterdag Honolulu, Oahu, 07.00


Cruise exclusief:


 • Excursies aan land
 • Fooien, persoonlijke uitgaven aan boord
 • Maaltijden in de specialiteitenrestaurants
 • Voor veel faciliteiten en activiteiten geldt een toeslag
 • Roomservice
 • Gebruik van het wellnesscentrum

Al uw uitgaven aan boord, van drankjes in de bars en aan tafel, tot aankopen in de winkels en excursies, worden op vertoon van uw keycard op uw boordrekening bijgeschreven. Ook de verplichte dagelijkse fooi van circa $15 p.p. zal op uw boordrekening worden bijgeschreven en aan het einde van de cruise aan u in rekening worden gebracht. Aan het einde van de cruise (meestal een dag voor aankomst) krijgt u een overzicht van uw uitgaven. Indien u bij inscheping de rederij daartoe gemachtigd heeft, wordt ter voldoening van de boordrekening uw creditcard automatisch belast. In alle andere gevallen dient u op de laatste avond uw boordrekening bij de Receptie contant of op een andere wijze te voldoen.

Let op: het is gebruikelijk dat u op de cruise een goede fooi betaald voor al het personeel op de boot. Bij sommige cruisemaatschappijen is dit zelfs verplicht en zult u daarvoor een rekening ontvangen. In sommige gevallen bij het boarden en in sommige gevallen op uw eindafrekening.