Parkeerkosten

Parkeerkosten

In de grotere steden dient u rekening te houden met hogere parkeerkosten, variërend van ca. $15- $60 per nacht (vergelijkbaar met een dag parkeren in bv. Amsterdam). In de kleinere steden zijn deze kosten veel lager en kunt u meestal zelfs gratis parkeren. Op de websites van de diverse hotels kunt u meer informatie vinden over de exacte parkeerkosten. Parkeerkosten zijn niet inbegrepen bij uw overnachtingsprijs en dient u ter plaatse te voldoen.

Voordelige huurauto
Voordelige huurauto

Parkeerkosten San Francisco

Om hoge parkeerkosten (tussen $25-$60 per dag) bij de hotels en in het centrum van San Francisco te voorkomen, kunt u er ook voor kiezen om te overnachten in het nette Best Western Plus El Rancho Inn Inn & Suites***. Dit hotel ligt in een buitenwijk, ten zuiden van San Francisco, vlakbij het metrostation van Millbrae met frequente treinverbindingen naar het centrum. Bij dit hotel kunt u uw huurauto gratis parkeren en gebruikmaken van goedkoop en snel openbaar vervoer naar het centrum. Tevens biedt dit hotel een gratis continentaal ontbijt aan. Vraag onze reisspecialist naar meer informatie.

Parkeerkosten New York

In  New York is het dermate gecompliceerd om uw auto te parkeren dat wij aanraden om in New York te verblijven zonder huurauto. Het is een overweging om uw reis zo te plannen dat u uw huurauto inlevert als u aankomt in New York en dat u weer een nieuwe auto ophaalt op uw dag van vertrek uit New York.

Public Parking

Parkeertarieven kunnen in steden ontzettend verschillen. Parkeergarages die in beheer van de stad zijn, zijn doorgaans voordeliger dan parkeergarages in particulier bezit. Let dan ook op wat het parkeren kost voordat u de garage inrijdt. Soms is er een inrijtarief van vijftien dollar of iets dergelijks voor de eerste dertig minuten. Wanneer u zou overwegen om uw auto op straat te parkeren dan is het in Amerika aan te raden goed de verkeersborden te lezen, iets wat nogal verwarrend kan zijn. Soms zijn er wel 3, 4 of 5 afzonderlijke borden met uitzonderingen wanneer er niet geparkeerd mag worden of door wie er niet geparkeerd mag worden. Let ook op de brandkranen langs de weg, hier mag u niet parkeren zonder dat dat op de borden zichtbaar is.