New York & Cruise Canada / New England

12 daagse combireis met cruise

 • Norwegian Gem © Norwegian Cruise Line
  Norwegian Gem © Norwegian Cruise Line
 • New York
  New York
 • Nova Scotia
  Nova Scotia

Geweldige combinatie

​Tijdens deze reis combineert u de wereldstad New York met een prachtige cruise naar New England / Canada. U vertrekt vanaf de wereldberoemde haven in New York en geniet van geweldige baaien en kustlijnen vanaf het comfortabele cruiseschip de Norwegian Gem. Een reis om nooit te vergeten! 

Prijs op aanvraag

Metropool en prachtige kustlijnen

Na een paar heerlijke dagen in New York vertrekt u vanuit de haven van New York op uw cruise richting Canada. Via de ruige kustlijn bereikt u als eerste Halifax, de tweede grootste natuurlijke haven, opgericht in 1749. Vanuit Halifax komt u bij de mooie Fundybaai van Saint John. Hier sieren historische gebouwen de oevers van de Saint John Rivier en haven. Vervolgens gaat de cruise naar het charmante Bar Harbor. Dit was een bekend vakantieoord van de families Astor, Ford en de Rockefellers. Deze families hebben allemaal mooie en grote villa's gebouwd, die nu ook wel Millionaires Row wordt genoemd. Tevens ligt Bar Harbor langs het Acadia National Park, waar Mount Cadillac is gelegen. In dit park vindt u prachtige bergen, meren en kliffen en vanaf verschillende punten heeft u een schitterend uitzicht.

Op de route richting New York brengt u een bezoek aan Newport in New England. Deze plaats staat vooral bekend om zijn prachtige kust, herenhuizen en tuinen. Langs de Bellevue Avenue vindt u vele herenhuizen zoals The Breakers, Marblehouse en Rosecliff en deze zijn open voor bezoek. In de 19e eeuw was dit het vakantieoord voor de rijkste Amerikanen, zoals de Vanderbilts. Tevens kunt u een bezoek brengen aan Touro Synagogue (de oudste joodse kerk in Amerika), Museum of Yachting en Old Stone Mill. Vanaf Newport gaat de reis terug naar New York. Hier overnacht u de laatste nacht in een hotel in de buurt van de luchthaven.

Schema cruise


Het tijdschema kan er dan als volgt uitzien:
TijdActiviteitHaven
04.00 PMDepartNew York City
12.00 AMCruiseNone
09.00 AMArrive DockHalifax
06.00 PMDepartHalifax
11.00 AMArrive DockSaint John, Bay of Fundy
07.00 PMDepartSaint John, Bay of Fundy
08.00 AMArrive TenderBar Harbor
05.00 PMDepartBar Harbor
12.00 AMCruiseNone
08.00 AMArrive TenderNewport
05.00 PMDepartNewport
08.00 AMArrive DockNew York City


Cruise exclusief:


 • Excursies aan land
 • Fooien, persoonlijke uitgaven aan boord
 • Maaltijden in de specialiteitenrestaurants
 • Voor veel faciliteiten en activiteiten geldt een toeslag
 • Roomservice
 • Gebruik van het wellnesscentrum


Al uw uitgaven aan boord, van drankjes in de bars en aan tafel, tot aankopen in de winkels en excursies, worden op vertoon van uw keycard op uw boordrekening bijgeschreven. Ook de verplichte dagelijkse fooi van circa $15 p.p. zal op uw boordrekening worden bijgeschreven en aan het einde van de cruise aan u in rekening worden gebracht. Aan het einde van de cruise (meestal een dag voor aankomst) krijgt u een overzicht van uw uitgaven. Indien u bij inscheping de rederij daartoe gemachtigd heeft, wordt ter voldoening van de boordrekening uw creditcard automatisch belast. In alle andere gevallen dient u op de laatste avond uw boordrekening bij de Receptie contant of op een andere wijze te voldoen.

Hotels in deze reis

(Basispakket)1e tot en met 3e overnachting


Courtyard Long Island City/New York Manhattan View (3 nachten)

Dit sterren verblijf wordt door 879 reviewers gewaardeerd met het cijfer 8.7 / 10    

​Het Courtyard Long Island City hotel biedt gratis WiFi en een fitnesscentrum met o.a. cardio-apparatuur. Tevens beschikt het hotel over een eigen restaurant, Nosh.

Meer over Courtyard Long Island City/New York Manhattan View