Rondreizen

maatwerk Amerika & Canada

Reizen op maat

Op onze site ziet u een groot aantal reizen. Deze reizen kunt u zo boeken, maar ze kunnen ook als voorbeeld dienen voor de reis zoals u die wenst. Wij zijn in staat om snel en voordelig uw wensen mee te nemen in een reisvoorstel. 

Kortom, laat u inspireren door deze voorbeeldreizen en doe vrijblijvend een aanvraag. Hier kunt u uw speciale wensen al invullen en u krijgt dan contact met een reisadviseur, waarmee u de reis aanpast aan uw voorstelling. Wij doen het graag voor u, want wij willen graag dat u úw droomreis maakt!  En wij beseffen als geen ander dat iedereen andere voorkeuren heeft.

Een rondreis, maar mét een stop in New York, Washington of Chicago?

Wanneer u een rondreis door Amerika plant is het misschien leuk om te beginnen in New York. Hier bezoek je het Vrijheidsbeeld, of het Empire State Building, het Rockefeller Center, Central Park of Times Square. Shoppen doe je op Madison Avenue, op 5th Avenue of in de kleine shops in Upper East Side, in SoHo of in TriBeCa. Heeft u New York recentelijk al eens bezocht overweeg dan een stop in steden als Chicago (fantastisch shoppen) Houston (verrassend anders) of Washington DC (met prachtige musea).

Bij Exit Reizen behoort een tussenstop in New York, Washington, Houston of Chicago op weg naar uw eindbestemming tot de mogelijkheden. Het is dan ook geen probleem om bij de reis van uw keuze voordelig een extra stop in New York, Washington of Chicago toe te voegen. Probeer zoiets zelf maar eens te boeken, dat is niet heel makkelijk.

Skyline New York
Skyline New York

Hawaii

Op uw bucketlist staat ongetwijfeld Hawaii. Een perfecte avontuurlijke strandvakantie belef je op het prachtige Hawaii. Hawaii bestaat uit de hoofdeilanden OahuMaui, Kauai, Big Island en de kleinere eilanden Molokai en Lanai.
Oahu is met bijna één miljoen inwoners het 'drukste' eiland van Hawaii met hoofdstad Honolulu en het erbij gelegen Waikiki Beach. Op Oahu vinden we tevens Pearl Harbor en Diamond Head. Tevens wordt hier de tv-serie Hawaii-Five-O en vroeger Magnum P.I. opgenomen. 

Het is misschien een leuke overweging om uw westkust rondreis uit te breiden met een weekje Hawaii? Dit kan voor minder dan u denkt. 

Maui is een aanrader, het eiland is groter dan Oahu, maar met slechts 150.000 inwoners is het er veel rustiger. Maui is dan ook wonderschoon. Surfers aan de noordzijde, de weg naar Hana, Bamboo Forest, O'heo Gulch, Wailea en de Kahikinui kust zijn allemaal de moeite waard. Stranden zijn over het algemeen rustig en mooi.

De eilanden Kauai (Jurassic Park/World en ook de serie Lost werden hier opgenomen) en Big Island (met haar actieve vulkaan) zijn nog rustiger en tevens ideaal om heerlijk te relaxen aan het strand. 


 
Op onze site treft u honderden reissuggesties aan.  Wij raden een ieder aan om deze reizen in uw eigen tempo te maken en al voordat u definitief de reis boekt deze op uw eigen wensen door ons aan te laten passen. Soms is het fijn om extra rustdagen in te lassen. Het is dan ook geen probleem om een route die (minimaal) tien dagen duurt te verlengen naar bijvoorbeeld 14 dagen. Gewoon omdat u graag wat langer op bepaalde plekken blijft. Voeg gewoon extra nachten toe op de door u gewenste locaties. 

Met ons FL'EXIT programma is dit heel makkelijk.  Wij zorgen ervoor dat uw reis niet duurder wordt dan nodig. Want voor ons is het belangrijk dat u de reis krijgt die het best op uw wensen aansluit. Het is immers uw droomreis.

Reizen op basis van uw wensen

U kunt één van onze reizen aanvragen en dan bijvoorbeeld als commentaar toevoegen: 

"Graag 1 nacht extra in Los Angeles en 2 nachten extra in Las Vegas. In Phoenix slechts 1 nacht in plaats van 2. In Las Vegas willen we graag in het Caesar's Palace hotel logeren." 

Onze reisadviseur zal vervolgens in uw offerte rekening houden met uw wensen. Een rondreis samenstellen wordt zo voor u een fluitje van een cent. U maakt uw wensen kenbaar wij maken een passende offerte. 

-ideëen

Florida - Orlando
Eén of meerdere extra nachten in Orlando boekt u vanzelfsprekend bij wanneer u geen genoeg krijgt van de pretparken.

Florida - Fort Myers of Bonita Bay
Bent u meer een liefhebber van het strand dan boekt u een aantal nachten in Fort Myers of Bonita Bay extra en geniet van Sanibel en Captiva Island, Naples en Marco Island.

Florida - Miami
Houdt u van uitgaan dan is een aantal extra nachten in Miami altijd leuk.

Florida - Keys
De schitterende Keys zijn interessant als u houdt van varen, snorkelen of duiken. Een aantal extra nachten geeft u de mogelijkheid om de Keys beter te leren kennen. Met name de eilanden midden op de Keys worden nog wel eens vergeten, op weg naar het toeristische Key West. Denk aan Marathon of Duck Key voor de perfecte reisverlenging.

Westkust - Los Angeles
Los Angeles heeft veel te bieden. Naast Disneyland is er Hollywood, Beverly Hills, Venice Beach, maar ook de trendy regio's West Hollywood, Malibu en Manhattan Beach.

Westkust - Monterey / Carmel
Monterey en Carmel zijn authentiek, leuk en gezellig. Plan hier een extra nacht in om werkelijk optimaal te genieten van zowel Highway One als de dingen die het Monterey schiereiland te bieden heeft.

Westkust - San Francisco
San Francisco is een all time favorite voor veel mensen. Door hier een extra overnachting te boeken laat je de jeugdige en trendy sfeer pas goed tot je doordringen.

Westkust - Napa Valley / Sonoma Valley
Natuurlijk is wijn niet ieders ding. Een Vineyard bezoeken is ook zeer geliefd bij Amerikanen, dus niet voordelig: Een aantal nachten in de Vineyard regio Napa Valley of Sonoma Valley. Onvergetelijk. Heerlijk wijn proeven. Je moet er van houden, maar het is een prachtige toevoeging aan je reis.

Westkust - Las Vegas
2 nachten in Las Vegas is niet heel veel als u van uitgaan en casino's houdt. Een paar extra nachten zijn ook nog eens niet heel duur wanneer je zorgt dat je Las Vegas mijdt in het drukke weekend.

Westkust - San Diego
Extra nachten in San Diego zijn leuk voor diegenen die graag de San Diego Zoo bezoeken of een dagje Seaworld willen doen.

Westkust - Sedona
Sedona biedt een bepaalde rust. Het licht is betoverend en het dorpje is schattig. Een extra nacht in Sedona is leuk wanneer u bijvoorbeeld overdag een Red Rock Jeep Tour wilt doen.

Westkust - Phoenix & Scottsdale
Een heerlijke regio met warme tot hete temperaturen. Prachtig ook in het voor- en naseizoen. Ideaal voor mensen die graag een rondje gaan golfen.

Westkust - Grand Canyon
Als u wilt afdalen naar de bodem van de Grand canyon dan heeft u één of meerdere nachten hier in te plannen. Misschien in een tent, misschien door meerdere malen het Park te bezoeken. Vraag onze reisadviseur naar de mogelijkheden.

Wilt u graag raften of varen overweeg dat een extra overnachting in Moab of Lake Havasu.