Seniorenreizen

Reizen op uw manier!

Maatwerk reizen

Senioren reizen graag, maar willen dit meestal liever in een wat rustiger tempo doen. U kunt dan meer genieten van de bezienswaardigheden, de mooie Nationale Parken en de leuke steden.

Al onze seniorenreizen zijn dan ook aan te passen naar uw eigen wensen, zodat u voldoende tijd kunt nemen om alle interessante bezienswaardigheden in een rustig tempo te bekijken.

Alle reizen op maat samen te stellen

Wilt u meer tijd besteden in bijvoorbeeld een Nationaal Park, stad of een extra overnachting op een lange route? Of wilt u overwinteren in aangenamere temperaturen, bijvoorbeeld in het altijd warme Florida? Hier bieden wij mooie luxe villa’s met zwembad aan, zodat ook uw kinderen en kleinkinderen u kunnen bezoeken. Wij regelen het graag voor u!

Ons aanbod

Hieronder vindt u een greep uit ons brede aanbod van reizen, speciaal geselecteerd op basis van reistempo, thema en comfort. Vanzelfsprekend zijn alle reizen geheel op maat samen te stellen. Staat uw reis er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Klikt u voor onze contactgegevens op de button.Klik hier voor onze contactgegevens
Klik hier voor onze contactgegevens