Fixer Upper

Serie op TLC

  • Bij het verbouwen van een huis hoort ook schilderen.
    Verven
  • Magnolia Market at the Silos bevindt zich op circa 15 minuten lopen van de Waco Suspension Bridge.
    Magnolia Market at the Silos

Fixer Upper

Kijkt u ook weleens naar het programma Fixer Upper op TLC?

Het wordt gepresenteerd door Chip en Joanna Gaines en zij verbouwen huizen tot prachtige woningen in Waco Texas. Veel huizen hebben nu een “open floorplan” op de begane grond en het huis prachtig ingericht door Joanna, compleet naar de smaak van de klant. 

Helaas is serie Fixer Upper gestopt, maar wilt u uw huis inrichten met tips van Joanna Gaines? Ga dan eens naar de Magnolia Market at the Silos. Dit ligt in het centrum van Waco, op circa 1,5 uur rijden van Dallas. 

Fixer Upper

Chip en Joanna zoeken 3 huizen uit, met het budget van hun klant in hun hoofd, waarmee ze samen met hun gaan kijken. Dit zijn vaak de slechtste huizen in de buurt, maar Joanna kan vaak al precies aangegeven hoe ze het huis gaat aanpassen naar de wensen van de klanten. De drie huizen krijgen vaak een een naam en hieruit maken de kopers een keuze en dan begint de renovatie.

De 1e dag bij het renoveren van een huis, oftewel Fixer Upper, werd genoemd "Demo Day" en Chip Gaines ging dan samen met zijn werknemers helemaal los. Alles wat van Joanna eruit mocht, werd “vakkundig” door Chip gesloopt. Daarna begon het opknappen van de woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer of tuin. Het bleef allemaal binnen budget en als er toch wat werd gevonden waardoor het budget overschreden werd, dan Joanna of Chip altijd contact op met hun klant.

Als de verbouwing klaar was, ging Joanna in het huis aan de slag om alles in te richten en steevast kwamen haar kinderen samen met Chip langs om te kijken hoe het ging en dat de kinderen Joanna even hadden gezien voordat ze naar bed gingen. Want vaak werd het voor Joanna een latertje.

Op de dag van de onthulling stond er altijd een gigantische foto voor het huis, met hoe het huis er voor de verbouwing uit had gezien. En dan vroeg Joanna: “Are you ready to see your Fixer Upper?”. En natuurlijk wilde de klant zijn nieuwe huis zien.

Er zijn 5 seizoenen van de serie Fixer Upper gemaakt met in totaal 79 afleveringen. De serie werd gemaakt door HGTV en in 2020 komen Chip en Joanna Gaines weer terug op televisie, maar dan met een eigen televisiekanaal. Natuurlijk zijn alle afleveringen van Fixer Upper hier te zien met ook nieuwe programma’s. In Nederland kunt u voor de serie Fixer Upper terecht op TLC of op Dplay. 

Renoveren van een huis
Renoveren van een huis