Honkbal wedstrijden in Amerika

MLB wedstrijden grootste van Amerika

Major League Baseball

​​De Major League Baseball is de grootste honkbal organisatie van de wereld. 29 teams komen uit de Verenigde staten en een komt uit canada. Een MLB wedstrijd bezoeken is een must voor elke honkbal liefhebber. De show en de sfeer is een geweldige ervaring!

​De Major League Baseball afgekort de MLB is de meest aansprekende honkbal league van de wereld. Elk seizoen bestaat uit 182 wedstrijden startende in April en de competitie eindigt in oktober. De nacompetitie, ook wel de World Series genoemd, vinden in Oktober en November plaats. Een MLB wedstrijd kan je op veschillende locaties bezoeken

Nog geen ticktes? Haal ze hier.


Wij helpen jou graag op weg!

Ben jij één van de gelukkigen met een kaartje? Als Amerika-specialist helpen wij je graag op weg met een voordelig vliegticket, verblijf en bijvoorbeeld een huurauto! Neem direct contact met ons op via info@exit-reizen.nl of bel. 0314-375666.

Tip

Voor alle spelregels en verdere uitleg over het spel honkbal kan je terecht bij de geplaatste link hier onder. Het is natuurlijk mooi mee genomen als je goed op de hoogte bent over het spel. Klik hier voor de spelregels.