Astoria in Oregon

Veel activiteiten in Astoria

  • Genieten van rust en natuur
    Genieten van rust en natuur
  • Prachtige zonsondergang in Astoria
    Prachtige zonsondergang in Astoria
  • Astoria-Megler Bridge
    Astoria-Megler Bridge

Astoria aan de Columbia River

Astoria ligt aan de Columbia River in de staat Oregon en kent vele activiteiten. Maak bijvoorbeeld een rit naar de beroemde Astoria-kolom. Een toren met prachtige muurschilderingen. Het observatiedek biedt een prachtig uitzicht over de stad.

Of bezoek een van de populaire musea zoals bijvoorbeeld b.v. het Columbia River Maritime Museum of het Captain George Flavel House Museum. Fort Astoria biedt een informatieve kijk in de geschiedenis van Astoria.

Bezienswaardigheden in Astoria

Als u tijdens uw vakantie een bezoek aan Astoria brengt, dan mag u de Astoria-kolom beslist niet overslaan, De Astoria-kolom is een hoge toren die u niet snel zult missen. Het is volledig beschilderd met unieke kunstschilderijen en zeer mooi om te bekijken. Omdat het observatiedek hoog is, biedt het tevens een onvergetelijk uitzicht op Astoria en de omgeving.

Het Columbia River Maritime Museum is een zeer interessant museum. U zult versteld staan van de informatie die daar wordt gedeeld. Wilt u iets bijzonders zien? Bezoek dan het Captain George Flavel House Museum, een opmerkelijk gebouw. In dit huis zijn veel mooie antieke voorwerpen te zien.

Een speciale attractie is de trolley van Astoria Riverfront (oude tram), die u zeker moet nemen tijdens uw bezoek aan Astoria. U herkent ze aan de rode kleur en de trolley doorkruist prachtige plekken in Astoria.

Als u geïnteresseerd bent in geschiedenis, dan is Fort Astoria zeker een absolute aanrader. Een zeer indrukwekkend monument waar u veel te weten komt over de geschiedenis van Astoria. Een andere must-see historische plekken zijn het Lewis and Clark National Park en State Historical Parks.