Bend

Geniet van puur natuur

  • Landschap Oregon
    Landschap Oregon
  • Zonsopgang in Bend
    Zonsopgang in Bend
  • Mount Bachelor
    Mount Bachelor

De mooie natuur van Bend

Bend, is een sfeervolle plaats in Oregon  omringd door geweldige natuur. Het centrum met vele historische pandjes heeft leuke boetieks en restaurants. U kunt Bend zowel in de zomer als in de winter bezoeken! Als u in de winter wilt skiën, dan bezoekt u Mount Bachelor, een zeer populair skigebied. Toch liever in de zomer? Bezoek dan een van de mooie parken zoals bijvoorbeeld het Drake Park, een populair natuurpark waar u kunt kajakken. Een picknick is hier ook mogelijk met een adembenemend uitzicht op het meer.

Tips Bend!

De vulkaan Pilot Butte is een aanrader voor wandelaars. U kunt hier verschillende wandelingen maken en vanaf de top heeft u een adembenemend panoramisch uitzicht. 

Voor interessante informatie over de regionale natuur, cultuur en kunst bezoekt u het High Desert Museum. Ook met leuke interactieve programma's voor kinderen.

Als u met kinderen naar Bend reist, dan is een bezoek aan het McKay Park beslist ook de moeite waard. Een park met o.a. wateractiviteiten voor jong en oud. Ook het Pine Nursery Park is een fijne plek voor rust en ontspanning. Op zoek naar iets actievers? Bezoekt u dan Tamulo State Park, de thuisbasis van vele rivieren. Een mooie en unieke ervaring is een wandeling door Lava River Cave. Lava River Cave maakt deel uit van het Newberry National Volcanic Monument. Een leuke en verrassende tocht. Voor een paar uur lekker relaxen bezoekt u het prachtige Mirror Pond meer.

Farewell Bend Park
Farewell Bend Park