Bonita Springs

Florida

  • Bonita Springs staat bekend om de prachtige natuurgebieden.
    Bonita Springs

Bonita Springs

Bonita Springs, is een strandplaats in het zuidwesten van Florida tussen Fort Myers en Napels. Vissen en buitenactiviteiten zijn populair in Bonita Springs, net als de schitterende stranden. Bonita Springs is de thuisbasis van het natuurcentrum Conservancy of Southwest Florida en het Lovers Key State Park. 

The Promenade in Bonita Bay biedt tal van leuke winkels, unieke boetieks, luxe salons en geweldige restaurants en in de Miromar Outlets vindt u de mooiste items voor outletprijzen. Kortom Bonita Springs is een aanrader tijdens uw rondreis door Florida.


Geschiedenis

In de jaren 1870 verkenden landmeters die voor de regering van de Verenigde Staten werkten de regio Zuidwest-Florida. Nadat de arbeiders de regio hadden verlaten, kreeg het de naam 'Survey'. Gedurende de volgende jaren vestigde zich slechts een kleine groep mensen in het Survey-gebied. Tijdens de late jaren 1800 werden enorme plantages aangelegd om ananas, bananen en een verscheidenheid aan tropisch fruit te verbouwen. In 1912 maakte een man uit Tennessee plannen om de stad Survey uit te breiden. Hij besloot dat de naam Survey mensen niet zou verleiden om naar het gebied te verhuizen en de naam werd veranderd in Bonita Springs. Het is vernoemd naar de plaatselijke geneeskrachtige bron.


Barefoot Beach

Door Dr. Beach uitgeroepen tot een van Amerika's Top Tien Stranden. Talloze diersoorten leven in deze natuurlijke omgeving, waaronder de op het land levende gopherschildpad en een verscheidenheid aan zeeschildpadden die op het strand nestelen. Bezoekers kunnen genieten van de sfeer van de rustige, ongerepte omgeving van het park. Het park omvat natuurpaden, riviermondingen voor kanotochten en een lang stuk natuurlijk strand. Toiletfaciliteiten en douches zijn beschikbaar en er is verhuur van stranduitrusting en eten en drinken te koop.


Lovers Key State Park

Het park kreeg deze naam omdat het ooit een eiland was, zo afgelegen dat alleen liefhebbers de moeite namen om de privacy te zoeken. Tegenwoordig heb je geen boot nodig om naar het strand te gaan. Het is gemakkelijk te bereiken, maar nog steeds niet zo bekend als veel andere staatsparken. Het 2,5 mijl lange strand is omringd door natuur en perfect voor strandjutten en vogels kijken.

Bonita Beach Park
Bonita Beach Park

Everglades Wonder Gardens

De 3,5 hectare grote botanische jungle is de thuisbasis van geredde tropische vogels en reptielen. Hoogtepunten zijn onder meer een flamingovijver, een alligatorzwembad met 38 alligators, eendenvijvers, volières en schildpadden. De plantencollectie omvat 12 soorten palmen, Afrikaans mahonie, kapok, fruit- en notenbomen, een bromeliatuin, vlindertuin, honderden orchideeën en nog veel meer. Het Natural History Museum beschikt over natuurlijke vondsten die zijn verzameld vanaf 1936. Daarnaast is er een picknickbos, cadeauwinkel en restaurant op het terrein.


Congo River Golf

Een leuk uitje voor het hele gezin is Congo River Golf. U speelt minigolf tussen een aangelegd landschap met gigantische watervallen en rotsachtige toppen, mysterieuze grotten en tropische regenwouden. Daarnaast heeft het park alligators, kunnen kinderen deelnemen aan de Congo River Mining ervaring en edelstenen ontdekken en is er een avontuurlijke Safari tour met de opdracht schatten te ontdekken en fossielen en edelstenen mee terug te nemen.


Congo River Golf
Congo River Golf

Miromar Outlets

Dit enorme openlucht Outletcentrum beschikt over outletwinkels van topdesigners en merken die kortingen tot 70% op de winkelprijzen bieden. Shop de laatste mode bij o.a. Saks Fifth Avenue Off 5th, Bloomingdales The Outlet Store, H&M, Polo Ralph Lauren Factory Store, Nike Factory Store, Abercrombie and Fitch Outlet, Calvin Klein, Coach Factory, Cole Haan Outlet, Movado Company Store, Kate Spade, Under Armour, American Eagle Outfitters, Michael Kors, Sperry, Levi's, Skechers, Tommy Hilfiger, Columbia Sportswear Company, Reebok, White House/Black Market, Vera Bradley, Adidas, Vineyard Vines. Het centrum is aangelegd met tuinen, fonteinen en vijvers, heeft een kinderspeeltuin en tal van restaurants.

Miromar Outlets
Miromar Outlets