Lancaster

The Amish County

  • Lancaster staat bekend als Amish County, breng een bezoek aan de bevolking en ga terug in de tijd.
    Amish
  • Deze kenmerkende bruggen staat bekend als Kissing bridge
    Kissing bridge
  • In Pennsylvania ziet u veel van deze boerderijen met rode daken tijdens uw rondreis.
    Pennsylvania farm

Lancaster

Lancaster is een stad in de Amerikaanse staat Pennsylvania en ligt in Dutch Country. Deze omgeving staad bekend om de welbekende ‘’Amish’’, een bevolkingsgroep die nog volgens de oude normen en waarde leeft. Af en toe lijkt het net of de tijd er heeft stil gestaan. De stad ligt zeer gunstig, zo kan je vanaf hier makkelijk andere delen van de staat en de mid-Atlantische regio bezoeken. Lancaster was de voormalige hoofdstad van de stad en heeft veel te bieden voor de toeristen, zoals musea, historische monumenten en agrarische attracties.

De stad kent een koud continentaal klimaat, wat zich kenmert met aangename zomerdagen en een koude winterperiode.


Onze top 4!

1. Lancaster County Amish Village: ga terug in de tijd en maak kennis met de Amish.

2. Lancaster Central Market: de oudste boerenmarkt in de staat.

3. Wheatland: het voormalige huis van oud president James Buchanan.

4. Montage Mountain: een skioord nabij Lancaster.


Lancaster County Amish Village

Het gebied staat bekend om de Amish bevolking en deze gemeenschap is één de meest populaire attracties. De Amish staan er om bekend dat ze een zeer eenvoudig leven lijden, dit houd in zonder elektriciteit en moderne gemakken. Breng een bezoek aan het gebied en kom te weten hoe ze er leven en verdiep je meer in deze oude en van origene Nederlandse cultuur. Daarnaast zijn er in het dorp ambachtswinkels, bakkerijen en restaurants aanwezig of ga mee op een buggy/ huifkar tocht en ontdek de omgeving.

Lancaster Central Market

Lancaster Central Market is de oudste boerenmarkt van de staat Pennsylvania. De zintuigen en smaakpupillen worden op de proef gesteld met alle kleuren van de verschillende fruitsoorten en lekkernijen die er te verkrijgen zijn. Het is voornamelijk gesteld op biologische producten en je kunt hier typische staatsgerechten proeven. Daarnaast worden er ook veel ambachtsproducten aangeboden: kunst, bloemen en andere handgemaakte producten. Kortom wanneer je in Lancaster bent breng dan zeker een bezoek aan deze markt.

Amish
Amish

Wheatland

Is de oude woning van oud president James Buchanan. De woning is te bezichtigen en laat zien hoe de voormalig president heeft geleefd. 

Montage Mountain

Nabij Lancaster liggen de Montage Mountains wat in de winter een bekend skigebied is. Er zijn in totaal 26 pistes voor zowel voor skiers als snowboarders en voor ieder niveau. Daarnaast is er ook veel te doen voor gezinnen met jonge kinderen, zoals snowtubing en airboarding. Wanneer de zomer aanbreekt verandert het gebied in een geweldig waterpark.


Fun facts!

1. De allereerste krakelingbakkerij in de Verenigde Staten is was het Sturgis Pretzel House in Lititz, geopend in 1861.

2. Lancaster County heeft 29 overdekte bruggen, ook wel bekend als '' Kissing Bridges''. Het zijn populaire trekpleisters voor toeristen.

Kissing bridge
Kissing bridge
Lancaster