Lancaster

The Amish County

  • Lancaster staat bekend als Amish County, breng een bezoek aan de bevolking en ga terug in de tijd.
    Amish
  • Deze kenmerkende bruggen staat bekend als Kissing bridge
    Kissing bridge
  • In Pennsylvania ziet u veel van deze boerderijen met rode daken tijdens uw rondreis.
    Pennsylvania farm

Lancaster

Lancaster is een stad in de Amerikaanse staat Pennsylvania en ligt in Dutch Country. Deze omgeving staad bekend om de welbekende ‘’Amish’’, een bevolkingsgroep die nog volgens de oude normen en waarde leeft. Af en toe lijkt het net of de tijd er heeft stil gestaan. De stad ligt zeer gunstig, zo kunt u vanaf hier makkelijk andere delen van de staat en de mid-Atlantische regio bezoeken. Lancaster was de voormalige hoofdstad van de staat en heeft veel te bieden voor toeristen, zoals musea, historische monumenten en agrarische attracties.Onze top 4!

1. Lancaster County Amish Village

2. Lancaster Central Market

3. Wheatland

4. Montage Mountain


Lancaster County Amish Village

Het gebied staat bekend om de Amish, deze gemeenschap is een populaire trekpleister van de omgeving. De Amish staan erom bekend dat zij een zeer eenvoudig leven leiden, dit houdt in zonder elektriciteit en moderne gemakken. Breng een bezoek aan het gebied en verdiep u meer in deze oude en van origine Nederlandse cultuur. Daarnaast zijn er in het dorp ambachtswinkels, bakkerijen en restaurants aanwezig of u kunt mee op een buggy/ huifkar tocht en de omgeving ontdekken .

Amish
Amish

Lancaster Central Market

Lancaster Central Market is de oudste boerenmarkt van de staat Pennsylvania. De zintuigen en smaakpupillen worden hier op de proef gesteld met alle kleuren van de verschillende fruitsoorten en lekkernijen die er te verkrijgen zijn. Het is voornamelijk gesteld op biologische producten en u kunt hier typische staatsgerechten proeven. Daarnaast worden er ook veel ambachtsproducten aangeboden, zoals kunst, bloemen en andere handgemaakte producten. Kortom wanneer u in Lancaster bent raden wij u zeker aan een bezoek te brengen aan deze markt. 

Wheatland

Is de oude woning van oud president James Buchanan. De woning is te bezichtigen en laat zien hoe de voormalig president heeft geleefd. 

Montage Mountain

Nabij Lancaster liggen de Montage Mountains wat in de winter bekend staat als skigebied, het heeft maar liefst 26 pistes voor verschillende niveau's. Daarnaast is er veel te doen voor gezinnen met jonge kinderen, zoals snowtubing en airboarding. Wanneer de zomer aanbreekt verandert het gebied in een geweldig waterpark.

Fun facts!

1. De allereerste krakelingbakkerij in de Verenigde Staten is het Sturgis Pretzel House, geopend in 1861 en was gevestigd in Lancaster.

2. Lancaster County heeft 29 overdekte bruggen, ook wel bekend als '' Kissing Bridges''Het zijn populaire trekpleisters voor toeristen. 


Kissing Bridge
Kissing Bridge

Klimaat

Lancaster heeft een continentaal klimaat. De zomers zijn warm en de temperatuur kan oplopen tot circa 30 graden. De winters zijn daarentegen koud. 


Lancaster