Lincoln City

Eindeloos avontuur

  • Prachtige kustlijnen
    Prachtige kustlijnen
  • Sunset in Oregon
    Sunset in Oregon

Lincoln City, mooie plaats in Oregon

Lincoln City biedt tal van recreatiemogelijkheden. Er zijn verschillende parken waar u kunt wandelen en ontspannen, bezoek het Connie Hansen Garden Conservancy, waar u veel plantensoorten kunt bewonderen of geniet van het prachtige strand. Lincoln City heeft ook voor kinderen veel te bieden en is dan ook een leuke stop tijdens een familievakantie in Oregon.

Geniet van het uitzicht

Devils Lake is een prachtig meer omgeven door een gevarieerd bomenlandschap. Vaak wordt hier eten en drinken meegenomen omdat het een ideale picknickplek is. U kunt een wandeling maken en kajakken.Of rust uit op een bankje en geniet gewoonweg van de mooie omgeving.

Benieuwd naar de kortste rivier ter wereld? Bezoek dan D-River van slechts 130 meter lang. Zeker een leuke verschijnsel om op de foto vast te leggen. Wilt u meer weten over Lincoln City? Brengt u dan een bezoek aan North Lincoln County Historical. In het historische pand wordt aan de hand van verschillende museumstukken en foto's een kijkje in de geschiedenis gegeven.

Genieten van het uitzicht
Genieten van het uitzicht

Verschillende outdoor activiteiten

in het Connie Hansen Garden Conservancy vindt u prachtige plantensoorten en kleurrijke, vrolijke bloemen. Hier wordt een wandeling nooit eentonig!

Als u met uw kinderen naar Lincoln City reist, brengt u dan zeker een bezoek aan het Regatta Park, een leuk waterpark waar kinderen kunnen genieten van schommels, glijbanen en nog veel meer. Bij de Siletz Bay National Wildlife Refuge kunt u ook kajakken en interessante dieren zien.

Kajakken
Kajakken