Madeira Beach

De perfecte strandvakantie!

  • Ontspan op een ligstoel met een goed boek en geniet van de zon in Florida.
    Madeira Beach
  • Ontsnap aan het dagelijkse leven en maak een lange strandwandeling.
    Mooie stranden
  • De perfecte strandvakantie kunt u doorbrengen in Madeira Beach.
    Zonsondergang Madeira Beach

Madeira Beach Florida

Witte zandstranden en helder blauwe zee!
Madeira Beach ligt in Florida aan de Golf van Mexico, ten westen van St. Petersburg. Als u op zoek bent naar een ontspannen strandvakantie, dan is Madeira Beach de plek voor u. De plaats biedt kilometerslange witte zandstranden. Als je geen genoeg kunt krijgen van de stranden, maak dan een omweg naar St. Pete Beach en Clearwater Beach, die ook prachtige stranden hebben, die op ongeveer 30 minuten rijden liggen. Profiteer van de verschillende restaurants op Madeira Beach waar onder andere vaak verse vis wordt aangeboden. 


Festival tip!

In het laatste weekend van oktober is er elk jaar een festival, het beroemde John's Pass Seafood Festival. Tijdens dit jaarlijkse hoogtepunt worden verschillende visspecialiteiten aangeboden, evenals veel entertainment en straatartiesten. 

John´s Pass Village & Boardwalk

Bezoek John's Pass, een eet- en winkelcomplex in de openlucht aan het einde van Madeira Beach. Slenter over de boulevard van het kleine vissersdorpje, trakteer uzelf op een heerlijk ijsje of drankje en bewonder het prachtige uitzicht. Op de boulevard vindt u verschillende restaurants (waaronder: Bubba Gump Shrimp Company). Hier vindt u gegarandeerd een leuk restaurant waar u een heerlijke maaltijd kunt nuttigen.  

Ook worden er veel watersporten aangeboden, zoals parasailen en jetskiën. Als u van winkelen houdt, bent u hier ook op het juiste adres. Er zijn verschillende lokale retailers hier te vinden. U kunt de avond afsluiten met live muziek op een van de terrassen of in een bar.


Watersport
Watersport