Sheridan

Parel van Wyoming

  • De typische barn in Wyoming
    Wyoming

Het oude Wilde Westen

Sheridan, ook wel de parel van Wyoming genoemd, staat bekend om zijn western geschiedenis en adembenemende bergpanorama's. Sheridan is een typische prairiestad waar het oude Wilde Westen het heden ontmoet. Het gastvrije stadje is gelegen tegen de prachtige achtergrond van de Big Horn Mountains. Dit gebied nodigt uit tot vele recreatieve activiteiten. Lees hieronder meer over Sheridan!

Onze top 3!

1. Big Horn National Forest : The Big Horn Mountains zijn een zustergroep van de Rocky Mountains en een prachtig gebied om te wandelen.

2. The Don King Museum and Rope Shop: Al meer dan drie decennia verzamelt de familie King western- en cowboyuitrusting van over de hele wereld die u kunt bewonderen in het museum.

3. Sheridan WYO Rodeo: The WYO is een belangrijke stop op het rodeo-parcours voor top cowboys en cowgirls vanuit de hele wereld.

Big Horn National Forest

De Big Horn Mountains is een bergketen in het noorden van Wyoming en het zuiden van Montana. De bergketen vormt een uitloper van de Rocky Mountains. Hier vindt u weelderige valleien, heldere meren, glooiende heuvels en stijle bergtoppen, kortom het meest gevarieerde landschap van Wyoming. Het Big Horn National Forest beschikt over vele stuwmeren, campings, kilometers stroompjes, 18200 hectare wildernis, 1200 kilometer aan paden en nog veel meer.

The Don King Museum and Rope Shop

Al meer dan drie decennia verzamelt de King-familie westerse en cowboy-memorabilia uit de hele wereld. Naast de honderden zadels langs de wanden, toont het Don King Museum ook perfect bewaard gebleven rijtuigen, Indiaanse voorwerpen, kanonnen, westerse sporen en originele kunstwerken.

Bij het museum vindt u een kleine winkel waar u verschillende Lasso's in alle vormen en kleuren kunt kopen. Een leuk aandenken uw uw vakantie!

Sheridan WYO Rodeo

De WYO is een van de belangrijkste wedstrijden voor top cowboys en cowgirls van over de hele wereld. In 2012, 2013, 2014 en 2015, werd de WYO genomineerd voor de Grote Rodeo van het Jaar van het Mountain States Circuit. Deze rodeo is een van de elite-rodeo's van de Professional Rodeo Cowboys Association (PRCA) en de Women Professional Rodeo Association (WPRA) als onderdeel van de Million Dollar Silver Tour.

Fun Facts!

1. De Mint Bar is de oudste bar in de staat Wyoming.

2. Inheemse Amerikaanse dansers dragen traditionele traditionele gewaden voor de WYO rodeo en dansen als oude powwows.

3. Deze stad is vernoemd naar generaal Philip H. Sheridan, generaal van het leger van de Unie tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog.