Waco

Stad in Texas

  • Magnolia Table is onderdeel van het Magnolia at the Silos.
    Magnolia Table
  • Deze leeuw leeft in de dierentuin van Cameron Park Zoo. Deze dierentuin ligt in het gelijknamige Cameron Park.
    Dierentuin Cameron Park Zoo

Waco

Ga een dagje naar Waco en bezoek de Magnolia Market at the Silos van Chip en Joanna Gaines of bezoek de dierentuin Cameron Park Zoo. Vergeet ook niet om een wandeling te maken langs de Brazos River waarbij u langs de prachtige Waco Suspension Bridge komt. 

Tijdens uw reis in Texas is het makkelijk om een dag of misschien wel meer dagen in te plannen in Waco. Op circa 1,5 uur rijden bevinden zich de steden Austin en Dallas

Magnolia Market at the Silos

In de Magnolia Market at the Silos kunt u inspiratie opdoen voor de inrichting van uw huis en tuin, genieten van het heerlijke eten van Magnolia Table of bij een van de foodtrucks of neem een muffin bij de bakkerij. 

Ontspan even heerlijk op het groene grasveld of speel een spelletje met de kinderen en geniet van het prachtige aanzicht van de silos.  

Meer weten over de Magnolia Market at the Silos


Magnolia Market at the Silos >>
Magnolia Market at the Silos >>

ALICO

In het centrum van de stad bevindt zich het ALICO gebouw met 22 verdiepingen. Dit is het hoogste gebouw van Waco. In 1911 werd het Alico gebouw in 1 jaar uit de grond gestampt en is sinds 1982 benoemd tot een historical landmark door de Texas Historical Commission. Momenteel is er een bedrijf in het gebouw gevestigd.  


Museums

Dr. Pepper is een frisdrank met cafeïne en is gecreëerd door Charles Alderton in Waco Texas. In het Dr. Pepper Museum laat men zien hoe de frisdrank werd gemaakt. Waar het museum is, was vroeger van 1901 - 1960 de fabriek waar de frisdrank werd geproduceerd. Het museum bestaat uit exposities. Er is ook nog een ouderwetse frisdrankfontein die nog werkt en een cadeauwinkel.  

In het Texas Ranger Hall of Fame and Museum ziet u de geschiedenis en de waardering voor de beroemde Texas Rangers. 

Wilt u een een historisch dorp bezoeken of het Waco Mammoth National Monument breng dan een bezoek aan het Mayborn Museum Complex. Hier vindt u meer informatie over de geschiedenis van centraal Texas. Aan de kinderen is ook gedacht. Er zijn kamers waar zij zelf op ontdekking uit mogen gaan.  

ALICO
ALICO

Waco Suspension Bridge

De Waco Suspension Bridge werd gebouwd om het makkelijker te maken om de Brazos River over te steken. Het was erg moeilijk om bouwmaterialen hier te krijgen. Het spoor lag op circa 169 kilometer afstand en Galveston op meer dan 300 kilometer. Dus de bouwmaterialen moesten via een stoomboot en wagens getrokken door ossen worden vervoerd. De torens van de Waco Suspension Bridge bestaan uit meer dan 3 miljoen stenen en dit was de eerste grote hangbrug in Texas. De stenen werden gelukkig lokaal gemaakt.  

Deze hangbrug is 145 meter lang en in 1870 mochten de eerste mensen eroverheen. Nu verbindt de brug het Indian Spring Park met het Doris D. Miller Park. Op 4 juli wordt bij deze brug het vuurwerk afgestoken voor Independence Day en veel bewoners van Waco komen hier naar toe om naar het vuurwerk te kijken.


Waco Suspension Bridge
Waco Suspension Bridge
Waco Texas