Magnolia Market at the Silos

Waco, Texas

  • Magnolia Table
    Magnolia Table
  • Magnolia Market at the Silos
    Magnolia Market at the Silos

Magnolia Market at the Silos

Chip en Joanna Gaines hebben zich ten doel gesteld om de stad Waco in Texas op te knappen. Ze zijn eerst begonnen met de slechtste huizen in Waco te renoveren. Dit kunt u ook zien in de populaire tv-serie Fixer Upper

Daarnaast hebben ze het bedrijf Magnolia Market at the Silos opgezet. Hier kunt u inspiratie opdoen voor uw huis, tuin en zijn er verschillende evenementen het hele jaar door. Ook kunt u hier heerlijk ontbijten of lunchen in Magnolia Table of bij de foodtrucks. Genieten van een muffin of een heerlijke kop koffie kan ook.  

Magnolia Market at the Silos

In de serie Fixer Upper ziet u dat Chip en Joanna besloten om een stuk grond te kopen in het centrum van Waco met daarop groto silo’s. In 2015 hebben ze hier Magnolia Market at the Silos geopend. U vindt hier een winkel van 12.000 m² groot, een foodtruck, een winkel waar u tuinbenodigdheden kunt krijgen en een bakkerij. De toegang is gratis (onder voorbehoud).

Tevens worden hier vele evenementen gehouden, zoals de Springs at the Silos, Silobration en Christmas at the Silos. Ook vinden hier concerten en andere activiteiten plaats.

Voor de silo’s kunt u op het gras genieten van een spelletje cornhole of football met uw gezin.

Ontdek de tuin samen met uw kinderen en leer over de planten die hier staan. Hier vindt u ook een klein winkeltje waar u tuingereedschap, zaadjes, potten en bloempakketten voor de kinderen kunt kopen. 

Heeft u honger of wilt u wat lekkers, ga dan langs bij Silos Baking CO en geniet van de heerlijke koekjes en cupcakes. 

Tevens staan hier geregeld verschillende foodtrucks met het meest zalige eten. Geniet van een stuk van de barbeque, een pizza, sandwich en nog veel meer.

De Silo's
De Silo's

Magnolia Table

Magnolia Table is een restaurant waar u kunt ontbijten en lunchen de hele dag door. Tevens kunt u in de Take Away & Market uw eten, drinken, maar ook t-shirts en handdoeken en bekers kopen. Dit is het voormalige The Elite Café.

Magnola Table
Magnola Table