United Polaris

De vernieuwde business class van United Airlines

United Polaris

United Polaris℠ , de nieuwe internationale reiservaring in Business class van United Airlines, is gericht op slaapverbetering. United Polaris is vernoemd naar de Noordster en is de nieuwe stralende ster binnen business class reizen dat zorgt voor een rustgevende reis “from lounge to landing” dankzij:

Polaris Lounge

In de United Polaris lounges in Chicago O’Hare, Newark, Houston en San Francisco, kunnen business class reizigers voor hun vlucht à la carte dineren, of gebruik maken van privé bedden en spa-achtige douches. Klik hier om een kijkje te nemen in de Polaris Lounge op de luchthaven van Houston. 

Slaap-verbeterende luxe voorzieningen aan boord

Speciaal beddengoed ontworpen om de best mogelijke nachtrust in de lucht te bieden zijn beschikbaar op internationale vluchten met bv luxe dekbedden, dag-dekens, verschillende kussens waaronder een gel-cooled kussen, alsook slippers en ergonomische oogmaskers.

Dinerervaring van hoog niveau

Als United Polaris passagier wordt u met een overheerlijke chocolade en drankje naar keuze verwelkomd. In de lucht geniet u van nieuwe regionaal geïnspireerde menu’s die ieder seizoen worden bijgewerkt, alsook van een verbeterde wijnervaring en een dessertkaart met allerlei opties.

Baanbrekend design voor de nieuwe United Polaris stoel

De nieuwe flat-bed stoelen zijn allemaal individuele, suite-achtige zittingen met directe toegang tot het gangpad. Iedere ‘suite’ beschikt over meerdere vlakken om gelijktijdig te kunnen werken en dineren. De nieuwe stoelen worden geleidelijk geïnstalleerd en hier kunt u zien op welke toestellen ze al beschikbaar zijn.

Meer weten over United Polaris?

Kijkt u voor meer informatie over United Polaris op de website van United Airlines en op de volgende website.


Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen.